maanantaina, kesäkuuta 07, 2010

KYH 7/26

Ei kummoinen, mutta aikataulussa ollaan: Tuli aloitus ja lopetus saman tien, eli tämmöinen lemmikinsininen tiskirätti Novitan Bambu-langasta, helmineuleellaa, 4,5 puikoilla, ympärille rapuvirkkauskerros ja suoraan puikoilta, pingottelematta ja höyryttelemättä, kuvaan ja käyttöön.

Monet ovat täällä Blogistaniassa todistaneet, että kova on nyt liikkeellä oleva kevät-/kesäflunssa, ja niinpä näyttää. Pikkuprinsessamme nenästä vuotaa vähän väliä oikoisenaan verta, käy niin sääli :(.

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Nätti rätti! :) Taidanpa napata idean tehdä helmineulerätti, kun minulla jäi pahimmoilleen lankaa tekemistäni räteistä. Kun teen tuollaisen lopusta langasta, niin saan kaiken käytettyä! ;D

Toipumisia pikku neidille kovasta taudistaan! ♥

Irma kirjoitti...

Pirtsakka rätti! Viikossa oot saanu tosi paljon aikaiseksi!:)
Paranemista toivon teille sinne!:)

selma kirjoitti...

Väriterapia tiskirätisssäkin on piristävää. Barbin mekko on kyllä ihan "disainia", on se niiin kaunis ja tyylikäs :)

Ranu kirjoitti...

Eipä olekaan tullut mieleen tehdä helmineuleella, kivan näköinen! Hurjan kuuloinen tämä kyh-projekti, tai siis sen tahti, en voi muuta kuin ihailla aikataulussa pysymisestäsi.

Anne S. kirjoitti...

Voi hitsi tuo nenäverenvuoto on maailman inhottavinta. Minä olin pienenä ( ja odotusaikoina ) siinä mestari....Verta vaan tuli, ilman flunssiakaan :( Mutta, haluattekos kokeilla hauskaa temppua : Kun laittaa vasemman käden nimettömän ja keskisormen jääkylmän juoksevan veden alle, se loppuu. ( Joku ikivanha kansanviisaus tms. mutta kokeiltu on ja toiminutkin ;))