sunnuntaina, kesäkuuta 06, 2010

KYH 6/26

Vähän alkua oikeaankin mekkoon: Uskalsin aloittaa mekonvirkkuun, koskapa tämä tehdään isolla koukulla (helma 6, miehusta 4) ja paksulla langalla (Cannes), joten on joutuisa tehdä.
Malli on Novitan Kesä 2009 -lehdestä.
Lähikuvassa pinta näkyy paremmin:
Ei ollenkaan hassumpaa hommaa, vaikka akuutti päätavoitteeni onkin nyt saada neulehuivi valmiiksi ensin, kun sillä on vähän niinkuin kiirus.

Flunssa ei ole antanut hellittämisen merkkejä; öisin särkee korvia, päivisin kurkunpäätä. No, kaipa tuo aikanaan matkasta karissee...

Ai niin, meinasi unohtua mainita, että tänään on isännän ja minun 23. hääpäivä. (Nuorin poika kysyi aamulla, että "ai, onko niitäkin - siis hääpäiviä - monta?")
Juhlistamme päivää popsimalla saunan jälkeen Carte d'Or -jätskiä pakasteesta sulatetun täytekakun kera (eipähän ole tarvinnut leipoa :D.)

7 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

ONNEA HÄÄPÄIVÄN JOHDOSTA ! Sitä, jos mitä, kannattaa vaikka jätskillä juhlia, että on yhdessä kuljettu myötä- ja vastamäkiä. Myö kyllä ukkelin kanssa taas kerran unohdettiin hääpäivä, oli äskettäin 31. Kyllä aika menee kuin siivillä, huh huh !

Eila kirjoitti...

Onnea minultakin!
Meillä oli maanantaina 30-vuotishääpäivä johon nuorin poika että taasko teillä on hääpäivä...

Katri kirjoitti...

Onnittelut hääpäivän johdosta!

Ja onnittelut hyvin alkaneesta KYHhistä! Hienoja projekteja!

Parempaa vointia sinulle! Flunssa vaivaa täälläkin, lähinnä hirmuisen yskän merkeissä... Mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa, toivottavasti, on tämä jo sen verran monta päivää jatkunut.

iso gnu kirjoitti...

Onnittelut hääpäivän johdosta!
Sama juhla tänään täällä, vaikkakin vuosia 34.

Amalia kirjoitti...

Onnea teille ja monen monta hääpäivää lisää.

Mari kirjoitti...

Onnea hääpäivän johdosta! :)

Niin, miksikäs niitäkin pitää juhlia niin monesti, ja eihän syntymäpäiviäkään ole ihmisellä kuin yksi elämänsä aikana, kun tarkkoja ollaan. :)

Ninnu kirjoitti...

Vau! 23. Onnea kovasti!

Meillä vasta neljäs tulossa kohtapuoliin :-).

Näyttää hienolta tuo mekon alku.