maanantaina, kesäkuuta 21, 2010

KYH 21/26 ja KYH 4 valmiina

Tämän päivän KesäYön Hullutus valmiina:Neulottu kirjanmerkki siis :), Flourish Bookmark, huvin vuoksi 2:lla tupsulla, joita tuuli tässä reippaanlaisesti tuivertaa. (Neuloin virkkuulangasta, mikä oli aika hankalaa. Joustava lanka olisi ollut fiksumpi valinta.)
KYH 4, sukat itselle Garnstudion mallilla, tulivat valmiiksi myös:
Kiitokset muuten virkattujen korvakorujen (1 ja 2 & 3) saamista kehuista; täällä luodaan trendejä, kuulkaas :D. Käy vaikka katsomassa Ritun ja Anne S.:n yksilöllisiä luomuksia; kuten Anne osuvasti totesi, "näitä on jo kaikilla" - tee sinäkin omasi ;D!
Upeeta: enää 5 KesäYön Hullutusta jäljellä - pakko jaksaa!

6 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Just niin, blogimaailman trendejä ! Sait jopa pelkän leikkaa-liimaa -paperiaskartelijankin mukaan tuohon villitykseen. Oispa kiva nähdä niitä lisää eri blogeissa, vinkkaahan, jos löytyy uusia malleja :) Kirjanmerkkisi on kans ihana. Mä oon joskus tehnyt virkkaamalla ristin muotoisen merkin, mut en tiiä missä se nyt on. Nuo sukat on kans niin kauniin väriset ja malliset.

Srinity kirjoitti...

Suloinen kirjanmerkki!

Niina kirjoitti...

Sinä olet kyllä saanut tehtyä tosi monta työtä valmiiksi, mutta onneksi meillä hidastelijoilla on aikaa heinäkuun loppuun! Mitenköhän käy, kun pitäisi muuttokin vääntää siinä sivussa?

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi kuin ihastella teidän ahkerien aloittajien uurastusta :) Laiskamatona jätin väliin tänäkin vuonna... Tai oikeastaan ottaisin itselleni älyttömän stressin valmiiksi saattamisesta, joten parempi olla aloittamatta...

Mari kirjoitti...

Kaunis kirjanmerkki ja niin ihanan väriset sukat! :)

Inkeri kirjoitti...

Onpa kaunis kirjanmerkki ja nätit sukatkin. Tosiaan loppusuoralla ollaan KYH-aloituksissa. Vielä pinnistellään muutama päivä. Tosin onhan tuota tekemistä vielä jonkun aikaa, että kaikki on valmiina.