tiistaina, kesäkuuta 22, 2010

KYH 22/26

Huh-huh, vielä 4 aloitusta jäljellä, tämänpäiväisen jälkeen: - Sorry, jalka ei ole kovin edustava (se suonikohjuisempi, iltaturvotuksen vallassa, varpaissa kovettumia ja kaiken muun hyvän lisäksi istuin koipiparan päällä, joten siihen on jäänyt painaumia virkatusta istuintyynystä :D), mutta jalkaahan tässä ei oltu katsastamassa, vaan sukanalkua. Kun en muuta tälle päivälle keksinyt, niin sukat vaan sitten taas puikoille; justiinsahan sain edelliset eilen niiltä pois.
Kesken ei ole kuin virkattava mekko (1/4 valmiina), palapitsiliina (alkutekijöissä, mutta koko määrittämätön; palojahan voi tehdä vähän tai paljon) ja nämä sukat nyt, eli tilanne ei ole tyyten toivoton. Taisteluväsymys alkaa kyllä vaivata, eli onneksi ollaan loppusuoralla!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä!!!

Ninnu kirjoitti...

Olet ollut kyllä ahkera. Tsemppiä loppurutistukseen!

Amalia kirjoitti...

Nyt kyl kannattaa loppumatka tehdä vaikka patalappuja. Olet niin ahkera ollut.

Kuunlilja kirjoitti...

Todella ahkerana olet kyllä ollut. Korvakorusi ovat kertakaikkiaan ihania!Tsemppiä loppurutistukseen!!!

Neili kirjoitti...

Täältä jatketaan tsemppaustasi, kun olet jo näin pitkälle päässyt!

Liisa kirjoitti...

Wautsi että osaat olla ahkera,oletko milloinkaan toimettomana? Sen palapitsiliinan haluan nähdä!

Oikein hyvää juhannusta sinulle ja perheellesi.

Ritu kirjoitti...

Suloinen jalka ! Eikä ollenkaan niin suonikohjuinen kuin mulla ennen leikkausta :) Molemmista koivista on multa suonia kiskottu. Ai niin, ja hieno on sukanalkukin, tottakai. Arvaas mitä, eilen ajettiin ohi sellaisesta risteyksestä, jossa oli täältä tullessa oikealle Pinsiö, 9km ja vasemmalle Nokia, 6km. Eli aika läheltä hujahdettiin. Käytiin Porissa ja tullessa oli kiire Ideaparkkiin Lempäälään. Siellä sitä sitten pääsikin kiitettävästi rahoistaan eroon, kun Sinooperiin astuin ja vähän muuallekin . Iloista juhannusta !