sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

KYH 19 ja 20 - ja 18:kin valmis

Juu, alkaa tosiaan toistaa itseään :D. Onhan tuo 26 käsityöaloitusta peräjälkeen aika paljon... Tässä siis KYH 19: Ja - yllätys, yllätys - KYH 20:
- Tarvitaanhan niitä eri värisiä korviksia, eri väristen asujen kanssa, vai mitä? :)
Ja perjantain aloitus, KYH 18, on valmis myös: Hauskana yksityiskohtana:
Kerroinkin tuon kanavatyön tarinaa jo viime postauksessa, eli että se on nuoruudenaikaisia tekemisiäni. Tämän kuminauhan historia on samoilta ajoilta, ehkä muutamaa vuotta aiemmalta. -80-luvulla oli nimittäin jonkinmoista muotia käyttää henskeleitä housujen kanssa. Minä ostin silloin tämmöiset ruusukuviolliset, mutta klipsumekanismi meni niistä jossain vaiheessa rikki. Henkselit menivät pois muodista, mutta minähän näitä säilytin, kun mielestäni kuminauha oli niin kaunis. Nyt ko. olkainten toinen puolikas pääsi kiristämään jakkaranpäällistä. Toinen puolikas jäi varastoon vielä. Ikää alkaa näillä olla siis n. 30 v. (Koskaan ei kannata heittää mitään hukkaan, kun voi vielä tarvita ;D.)
Eilen tapitimme hääjuhlat, tietysti. Kylällä oli latojuhla, mutta juuri silloin alkoi sataa. 4 rohkeaa perheenjäsentämme kävi paikalla, ja toi meille lopuille kahdelle maistiaisia (raparperipiirakkaa, suklaaneliöitä, suklaakaurakakkuja, rusinapullaa, tiikerikakkua...) Tänään vietettiin sitten yhden poikamme synttäreitä. Hänelle tulee 11 v. täyteen ensi tiistaina. Anoppi toi kakkua ja karjalanpiirakoita, äiti keksejä, sipsejä ja suklaata. Miehen sisko oli leiponut pizzaa... Alkaa vaatteiden vyötäröt kohta paukkua! "Onneksi" puutarhassa riittää kitkemistä, joten eiköhän tässä jonkin verran kulutustakin ole.

8 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Oi että! Rahista tuli hieno.
...ja nuo korvikset ovat niiin ihania kaikki! Kyllä niitä tarvitsee eri värisiä eri asuihin, kuten sanoit :-).

Lumiruusu kirjoitti...

Minulle tulee korvakoruista mieleen neidonruusut ja ruiskukat.
Rahi-projekti on kyllä todellinen saavutus niin hieno siitä tuli.
Kesällä saa/pitää herkutella ja nauttia jokaisesta kukasta ja kaikesta kauneudesta.
Huomenna meillä paistetaan (maidottomia) lättyjä ja syödään ne mansikkahillon kanssa.
Kaloreita saadaan riittävä määrä.. :D :D

Anne S. kirjoitti...

Voi eiiii näitä korviksia!!!Ritullakin oli ja sinulla monet...apua-apua :D "Kaikilla" muilla siis on!! Jossain vaiheessa, vaikka jouluksi minä kans teen...
( Mulla oli/on NEONPUNAISET henkselit :D ja siis TALLESSA!!!!!! mutta päälleni en enää laita.....:D )

Niina kirjoitti...

Hienoja töitä, tulipahan todistettua, että kun tarpeeksi kauan säilyttää, niin kyllä käyttöä löytyy :) Ja kiitokset muuten neuleohjeesta!Jostain pussista minulta löytynee Novitan bambu lankaa, mitä olen lukenut, niin olen siinä uskossa, että siitä olisi hyvä neuloa.

Ritu kirjoitti...

Nyt minä kyllä haluaisin soittaa johonkin lehteen, että tekisivät sinun ideoistasi jutun !!! Joku muukin lehti kuin teidän paikallinen. On sulla nimittäin sellaisia ideoita pää täynnä ja toteutat tuosta vaan liukuhihnalta. Tuo henkselihommakin niin niin niiiiiin mahtava !!! Rahi on sanoinkuvaamattoman ihana. Ja nyt on korviksiakin joka lähtöön. Arvaat varmaan, mitkä on mun suosikit :)

Anne S. taas kirjoitti...

Virkkasin :D

Irma kirjoitti...

Tuo korviskokoelmasi on hieno!
Ja rahistakin tuli upea, kannatti henkseleitäkin säilyttää.:)

Mari kirjoitti...

Hieno rahi ja suloisia korviksia! :)