torstaina, kesäkuuta 17, 2010

KYH 17/26

Miten yrittää kuvata jämälangoista tehty tiskirätti mielenkiintoisesti? (Kuvissa on siis yksi ja sama rätti, pitkin pihan kukkapenkkejä viskeltynä.) Tulipahan kuvattua pihan kukkia samalla :D.
Päätin olla tänään oikein taloudellinen, ja käytin pinkin ja lilan Bambun jämät tähän. (Lilaa jäi vielä pikkiriikkisen...) Helmineuletta neuloin, joukkoon pari pikkusydäntä, ja kolmannen kirjoin lilalla pinkin keskelle.
Muuten ei nyt oikein käsityösuoni ole pulppuillut: piski on vaihteeksi kipeä. Virtsatietulehdus on epäilyksen alla, ja taas antibioottikuuri (just viime vuonna oli). Ihan tuntuu siltä, että kun perheessä riehuu joku sairausaalto, niin piski kanssa silloin jonkin pöpön saa, vaikka pitäisihän koiran vastustuskyvyn olla aika paljon kouliintuneempi kuin ihmisen, ettei saman flunssan ainakaan luulisi tarttuvan... Vaan niin vain tuo aivasteli viime viikolla, ja nyt sitten antibiooteille, ja virtsanäytettä pitää huomenna kiikuttaa eläinlekurille. Että on tässä perheessä näitä huollettavia.
Onneksi sentään oma "flunssa" on tällä erää selätetty. Allergiapohjaistahan se loppuviimeksi oli, ja tokeni kortisonisuihkeella ja antihistamiinilla kyllä.
Pikkuneiti tuossa kiikutti pikkuruista nukkeaan minulle, että sille tarttis kuulemma pökät tehdä. Olisiko sekin KYH-projekti?

9 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Tuo tiskirätti on tosi kaunis! ja nuo edelliset pistelykuoret niin upeita ,sekä saamasi,että antamasi. Jaa että jos kaulakorun lukko on lipsahtanut oikealle puolelle,niin joku tumma rakastaa..minä heti kokeilemaan ja oikeallahan se! Onneksi mun oma mies on tumma:) Tai kyllä se on ohimoilta alkanut vaaleta. On kuulema mukamas vaan charmia!

Villiviini kirjoitti...

Söpö rätti! Annapa piski-kullalle askorbiinitabletteja. Meillä se ainakin auttoi koirun virtsatietulehdukseen eikä ainakaan ole haitaksi. Syötiin samoja pillereitä.

Irma kirjoitti...

Kaunis tiskirätti ja kuvattu hauskasti!:)
Tuolla aiemmin oli sitten kauniit kirjekuoret molemmat!
Hyvää viikonloppua, toivottavasti olette pian kaikki terveitä!

Ninnu kirjoitti...

Ihanaa värien roisketta kera tiskirätin!

Voimia kovasti Patskulle! Toivottavasti paranee nopeasti.

Hyvä, että pääsit siitä yskästä ym!

Ritu kirjoitti...

Sä oot varmaan siellä teologisessa opiskellut sivuaineenas myös kuvausjärjestelijäksi, niin on kekseliäästi tämäkin rätti kuvattu ympäri kukkaketoja. Ihanat kuvat ja ihana riepu taas ! Ja nyt näät sitten mun blogistani, kuinka olen sinua matkinut, käyhän kurkkaamassa :)

Marleena kirjoitti...

Mainio kuvakollaasirätistä ja kukista, molemmat nättejä!
Ihanat nuo edelliset kirjekuoret!:)

Mrs.Marple kirjoitti...

Olipas yhteensointuvat värit rätissä ja kukissa!

Nukenvaatteet on erinomainen Kyh-projekti. Meillä on asustettu sekä Barbie, Babyborn että KiukkuMaija..

Amalia kirjoitti...

Kivoja noi tiskirätit. Nuken vaatteisiin saat nopeesti upotettua langan jämiä.

Matleena kirjoitti...

Onpas niin hempeän värinen tiskirätti, että tuon voisi kyllä vaikka jättääkin johonkin kukkapenkkiin lisäsomisteeksi! ;) Ja rätistä muistuikin mieleeni, että pyysit käyttökokemuksia pellava-puuvillaisesta rätistä. Vasatsinkin siihen vastakommentilla omassa blogissani, mutta varalta laitan vastauksen tännekin, jos sinä et ole tilannut jatkokmmetteja. Siis: Tuntuu käteen esim. pöytiä pyyhkiessä jämymmältä ja ehkä tehokkaammalta, mutta en kyllä selvää eroa puuvillaiseen huomaa. Kuivaakin mielestäni kuta kuinkin samoin kuin puuvillainen. Bambuinen minusta on hiukan liian lepru ja pehmeä. Vyötteessä suositeltiin 40:n pesua, mutta 60:ssa pesin ja hyvänä tuli ulos koneesta.