keskiviikkona, kesäkuuta 16, 2010

Kuorivaihto ja KYH 16/26

Vaihdoimme Amalian kanssa pisteltyjä kirjekuoria. Sain tänään tämän suloisen keiju-/pyykkinarukuoren: Oliko keiju ryvettänyt siipensä kesäsateissa, kun oli joutunut siipipyykille :)? Oikein kauniit pistelyt, ja ihanasti otettu huomioon niin tykästymiseni pyykkinaruihin kuin siivekkäisiinkin.
Kuoren sisällä oli:
Herttainen siilikortti ja pallopääneula - jollaiseen en ollut ennen tutustunutkaan, eli täytyypä hetimiten kokeilla. (Ai, onko siinä neulanpistossakin joku taika? Sitä en ollut kuullutkaan, vaikka aika monia olen kuullut, kun anoppi on aika mato näissä "etiäisissä":
Jos nenä kutiaa, niin joku ajattelee - vasemmalta nainen, oikealta mies; jos meinaa puppuunsa tukehtua, joku kadehtii; jos ruokailuväline putoaa lattialle, tulee nälkäisiä vieraita - haarukasta naisia, veitsestä miehiä, lusikasta lapsia. Ja kaikkihan sen tietää, että jos helmasta roikkuu langanpätkä, joku kaipaa. Ja jos kaulakorun lukko on kiepsahtanut oikealta näkyviin, joku tumma rakastaa, jos vasemmalta, niin vaalea :D. Onhan näitä, ja varmaan vaihtelevatkin esim. paikkakuntakohtaisesti.)

Minä pistelin Amalialle sisustus-/puutarha-aiheisen kuoren:
Kun tiesin hänet nukkekoti-ihmiseksi, laitoin mukaan mm. siihen harrastukseen sopivia juttuja:
(Vasemmanpuolinen on pikkumallivihko, keskellä pari kangaspalaa, oikealla väsertämäni kortti.) - Kiitos, Amalia, kesäisestä vaihdosta :)!

KesäYön Hullutukseni on aika pientä tänään; ei millään ole mitään suurta ehtinyt. Niinpä virkkasin pienen keon kukkia askarteluprojekteja varten, ja askartelinkin malliksi yhden ATC-kortin, nimeltään "Onnea etsimässä":

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana vaihto teillä.
Hauskaa että aina löytyy lisää pyykkinaruteemaa sinulle :)

Amalia kirjoitti...

Kiitos Outi mukavasta vaihdosta. Tuo sinun lähetys oli niin mahtava, että ihan hävettää omani.

Mari kirjoitti...

Ihanat kuoret molemmat! :)

Minä en noita etiäisiä kauheasti ole kuullut, tuon kaulakorun lukkohomman tiesin, mutta muut mainitsemasi olivatkin ihan outoja. Semmoinen on kyllä tuttu, että jos ruokailuväline tippuu lattialle, niin se tietää jotain juhlaa: lusikka lasta eli ristiäisiä, haarukka häitä ja veitsi hautajaisia. Aikoinaan kun kanttorina työskentelin, niin oli melkein sama mikä ruokailuväline tippui lattialle, niin aina piti etiäinen paikkansa. ;) Ainakin haarukan ja veitsen kohdalla kyseinen juhla oli melko varmasti lähiviikkoina tiedoissa. ;)

Ritu kirjoitti...

Taas täällä on kaikkea ihanaa niin paljon. En voi kuin ihmetellä energisyyttäsi kipeänäkin ! Tuo ATC ja pikkukukat ovat ihania. Minullakin on nyt omat siniset kukkakorvikset, kiitos ideasta :)

Liisa kirjoitti...

Ihana vaihto teillä ja kauniit kuoret olette pistelleet molemmat.

Minlla on etiäinen, minun suuta syyhyttää , sii suu pieli kutiaa, joko oikelta tai vasemmalta, ja pitää paikkaansa, tulee kirje, kortti ja soitto minulle vielä saman päivän aikana. Mun äidillä oli sama ja mummolla, olen perinyt sen, toiset ei usko sitä, mutta mulle se on täyttä totta.

Mukavaa loppuviikkoa.

Liisa kirjoitti...

Siis kirjoitusvirhe tuli, eli tulee kortti kirje TAI soitto! ei kaikki kerralla.:)

Anonyymi kirjoitti...

Ootte kyllä tosi taitavia.
Täti on ihailusta mykkänä.

Terveisin

Upi
ratsuhevonen

Eila kirjoitti...

Ihanat kirjekuoret molemmilla!

Srinity kirjoitti...

Voi miten hienoja kuoria molemmat! Itselläni on nyt työn alla kaksi vaihtoon menevää kuorta.