lauantaina, kesäkuuta 12, 2010

KYH 11 ja 12

Eilinen päivitys jäikin väliin: flunssa vaatii veronsa. Olen yskinyt kaiken yötä, joten päivät menevätkin torkkuessa vähän väliä. Tietokoneen seura ei nyt oikein kiehdo, enemmänkin tv ja kirjallisuus.
Viime yön päätin nukkua olohuoneen nojatuolissa. Siinä yskittää vähemmän, kun kallistaa selkänojaa vain pikkuisen. Niska kyllä tuli kipeäksi... Toissayönä nousin yskimään neljän aikoihin, ja silloin oli hauska seurata ikkunasta jänispariskuntaa, joka juoksi mutkille pihan poikki ja ihan ikkunaa kohti, läpi "koiran alueenkin". Mutta koirahan nukkui tyytyväisenä olkkarin lattialla, joten ei välittänyt koko puputouhusta mitään.
Vaikka ne puput syövätkin puutarhakasveja, on niitä täällä kuitenkin sen verran vähän (eivätkä ole mitään city-kaneja), että saavat puolestani temmeltää. Minusta on kiva, että tämä pupuperhe ilmeisesti majailee tuossa meidän pihametsikössä. Myyrät ne joka tapauksessa täällä pahimman puutarhatuhon aiheuttavat.

Mutta kyllä eilenkin tuli hulluteltua. Eilispäivän aloitus (ja tämän päivän lopetus) on tässä: Ylläri, ylläri, tiskirätti taas :D. Novitan Bambusta pirtsakasti pinkkiä. Sydänohje oli Kotiliedessä. Siinä keskusta-alue oli sileää neuletta, mutta kun en tykkää sileästä tiskirätistä, tein keskelle helmineuletta. Tämä lähti pikaiseksi lisälahjaksi synttärisankarille, joka sai myös tämän huivin ja tämän kortin.
Meidän muu perhe onkin nyt siellä juhlissa, Sastamalassa mökillä. Minä en yskineni voinut sinne lähteä, kun on tämmöinen sateinen ja tuulinen ilmakin. Harmi - juhlia ei ole liiaksi asti.

Tämän päivän KesäYön Hullutus -aloitus onkin sitten poolotoppi:
Malli on Novitan viime syksyn lehdestä, ja löytyy täältäkin, jos olet Novita-klubilainen.
Tämä piti aloittaa jo eilen, mutta isäntä joutui metsästelemään nro 7:n pyöröpuikkoja useammastakin paikasta, ja vasta tänään löytyi.
Minulla ei isommin näitä paksuja puikkoja ole ollut, kun en tykkää tehdä/käyttää kovin paksuja neuleita. Mutta ajattelin nyt kerrankin tehdä ohjeen mukaan, ja kun puikot löytyivät, niin nythän tämä sujuu.
Yönsininen Paola-lanka on minusta kaunista, ja laskeutuu hienosti.

6 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Enpä ole koskaan kauniinpaa tiskirättiä nähnyt kuin tuo sydänkuvioineen -ja mikä väri!

Mrs.Marple kirjoitti...

Samaista tiskirätin mallia ihailin lehteä lukiessani. En muuten pidä minäkään sileistä tiskiräteistä, kohokuviollisilla saa paremmin lian irti pöydästä! ;)

Mari kirjoitti...

Kaunis rätti, miten tuolla raaskii pyyhkiä? :)

intsu kirjoitti...

Tiskirätti on niin kaunis,että ei tuota malttais käyttää. Tuossa edellä sun zetor-huivi on upea!

Ritu kirjoitti...

On niin nami nami tiskirätti, että eihän tuolla puuhkiä raaski. On sulla onnellisia synttärisankari-ystäviä, kun saavat noin kerrassaan upeita lahjoja !

Niina kirjoitti...

Toi rätti on kyllä kivan näköinen! Mikä oli ton lehden numero, mistä ohje löytyy?