torstaina, toukokuuta 06, 2010

Lisää kuoria

Nyt on tämä täti niin ihastunut noiden kuorien pistelemiseen, että on pakko tehdä lisää :). Ajattelin yllättää ATC-ystäväni Sailan (jonka kanssa olen tehnyt monta vaihtoa tuolla askartelublogini puolella), pistelemällä viimeisimmän ATC-lähetyksen suojaksi tavallisuudesta poikkeavan kirjekuoren. Herätteenä oli hauska yhteensattuma: viimeisimmässä Cross Stitcherissä oli pikkupistelymallina hajuherne, ja kun kävin viimeksi kyläkaupalla kyselemässä, onko kaupantädillä kivoja postimerkkejä, siellä ei juuri muuta kaunista ollut kuin hajuherneet, joten ostin niitä :D.
Tässä siis pistelemäni herneenkukkakuori: (Osoitekentän alle pistelin perhospitsikuvion, joka ei valitettavasti kuvassa juurikaan näy - Sailan ottamassa kuvassa näkyy paremmin.)
Kuoren kääntöpuolella pikkuvekarat pelaavat kuulilla/helmillä:

Osallistunpa tällä työlläni samalla Arkkikaupan viimeisimpään haasteeseen, jonka aiheena on PITSI. Tässähän sitä on tuossa hernepuolella kirjailtuna ja kääntöpuolella läpän reunaan ommeltuna.

8 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Oi että on nätti !! Olen näitä pistelemiäsi kirjekuoria ihastellut täällä itsekseni muitakin ja ajatellut, että voikamalaa, jos tämmöinen aarre katoaisi postin matkassa. Laitetaanko nämä ihan oikeasti tämmöisenään matkaan? ( Hiustenvärini antaa tämänkin kysymyksen anteeksi:D )Idea on ihan huippuihana jokatapauksessa! Kiva kun osallistuit tällä työllä, onnea arvontaan!

Apris kirjoitti...

Onpas nämä todella upeita, kurkkasin nimittäin noita aikaisempiakin töitäsi.

Armiida kirjoitti...

Aivan ihana ja upea. Pitäisiköhän minunkin jossain vaiheessa kokeilla.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Siis ei voi kuin huokailla, aivan ihana!! Itse kun ei pistelyitä harrasta, tällaiset näyttävät kyllä niiin aarteilta! Mieletön!

Saila kirjoitti...

Kiitos, Outi, vielä kerran <3
Lisäsin linkin tähän sinun postaukseesi tuosta omastani.

marelo kirjoitti...

Hei mikä olikaan noitten ristipistoilijoitten osoite, kun väittää mun osoitetta vääräksi?

bigM kirjoitti...

hienoja juttuja, en voi muuta kuin ihailla. niin tosi herkkiä ja kauniita;)
kiv, kun poikkesit ja oneellista äitien päivää....

Arja L kirjoitti...

Tätä jo Sailan blogissa ihastelin ja ihmettelin.Ihan vetää sanattomaksi:)))