torstaina, toukokuuta 06, 2010

Kiitos, Villiviini!

Villiviinillä oli blogissaan arvonta tässä taannoin, ja minua lykästi ja voitin, jee! Tänään isäntä haki voittopaketin postista, ja voi hyvän tähden, mitä ihanuuksia ja kaikkea hauskaa löytyikään avantgardistisesti koristemaalatun paketin sisältä: Nipsun porkkanamuffinssiohjekortin ohella: Herkkuja (jugurttimarjoja ja suklaarahoja - irrotettavalla muumitarralla, eli kaksinkertainen ilo :)), muumikiltsuja, pussillinen nappeja ja niittejä, servettipaketti, jääkaappimagneetti, siirtokuvatatuointeja (kiinalaiset merkit), ihanansinisiä helmiä lajitelma ja pussillinen päälle, ja todellisena sokerina pohjalla Mark Levengoodin ja Unni Lindellin kirja Ystävä sä lapsien anna villoja, josta löytyy tuoreita aforismeja tilanteeseen kuin tilanteeseen, esim.:
"Joosef tuli aika iloiseksi, kun Jumala sanoi että hän on Jeesuksen isä. Sellaista se voi olla, kun on ihan nuori ja melkein kaikki tapahtui vahingossa", Thomas 9 v.,
tai:
"Oscar tappelee paljon. Kerran se löi itseään silmään niin että siltä murtui jalka", Daniel 7 v.
- Aivan loistava kirja, vetoaa kertakaikkiaan minun - ja isännän - huumorintajuun :D!

Kiitos, rakas ystävä <3! Olit todellakin koonnut paketin minua ajatellen. Tämä ilta meneekin ihanuuksiin tarkemmin tutustuessa... :)

4 kommenttia:

marelo kirjoitti...

kiitos ositteesta. lopulta pääsin sinne ja muuten marelon ristipistovaihto sivuiilla on alkamssa hieman erilainen vaihto. Kannattaa kurkata.

Ritu kirjoitti...

Lämmin kiitos niin täydellisesti minun makuuni olevasta ATC - kortista !!! Olipa ihana yllätys :)

marelo kirjoitti...

oletpas mahtavan paketin voittanut. Laitoin mutuen infoa lisää tuonen ristipistovaihtojen sivuille

Villiviini kirjoitti...

Voi miten kiva, että tykkäsit. Juuri sinuahan minä sitä kootessani ajattelin. Mukavaa äitienpäivää.