perjantaina, helmikuuta 26, 2010

Voi vaikuttaa tylsältä, mutta laitanpa silti näkösälle vielä toisenkin ostokseni tältä viikolta. Ja vielä samasta kaupasta kuin edellisetkin :D!
Nämä mallit: Ovat nuo vasemmanpuoleiset panoramat vaivanneet tuolla takaraivossa jo pidemmän aikaa, ja nyt päätin, että on tullut aika saada ne kotiin. Ja ovat ne kyllä sen arvoisetkin, lähemminkin tarkasteltuna. Tuo oikeanpuoleinen kaunis Eiffel tuli sitten vähän kuin sarjan jatkoksi.
Nämä lehdet tilasin ihan vain yhden mallin takia, kummankin:
Tai oikeastaan vasemmassa on kaksikin puoleensavetävää mallia, eli nuo jazz-muusikot. Niitä olen kanssa käynyt katselemassa Violariumin sivuilla jo monasti ennenkin. Sitäpaitsi on tuo saman lehden kansikuvassa näkyvä ruusutyynykin hieno...
Oikeanpuoleisen lehden liitteenä oli puolestaan yksi Isa Vautierin pieni sydänmalli, ja sitä teki kanssa mieli. Sopii mukavasti moneen käyttötarkoitukseen. Muuten lehti on täynnä kukkamalleja, ja nehän nyt eivät varsinaisesti ole minun juttuni. Mutta ehkä mieli vielä muuttuu, ken tietää.
Ja tietysti, kun Violariumista tilaa, niin pitäähän sieltä noita liukuvärjättyjä lankoja kanssa ostaa:
Nyt on niistäkin varastoa pieneksi aikaa. Ja nuo oikeanpuoleiset puna-pellavanväriset nauhat ovat vallan vastustamattomia myös.
Näiden kanssa kelpaakin alkaa maaliskuun käsityöshoppailupaasto :).

1 kommentti:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Ihania ostoksia. :) Tuo Eiffel-torni on aivan älyttömän kaunis malli. :)