torstaina, helmikuuta 25, 2010

Kiitokset mainioista kommenteista: keräily jatkuu :). (Psst, tein sen "jatkotilauksen" Violariumiin, ja kuulemma meni postiin jo, joten mahtaakohan jo viikonlopuksi tulla ihanaa pläräiltävää... Maaliskuuhan onkin sitten lankapaastokuu.)
Ja juu, kyllä minulla on keskeneräisiä käsitöitä, vaikka kuinka! Mutta tuon pandan haluaisin kyllä pistellä loppuun, ennen kuin aloittelen muuta. Samassa postauksessa esittelemäni yhden-langan-yli-pisteltävä tarkkuustyö saakin olla kesken pitemmän aikaa, koskapa sitä ei edes näe tehdä kuin täydellä päivänvalolla. - Jota on nyt kyllä riittänyt!
Telkkarissa ja Hesarissa mainostettiin, että tänään on ehkä talven paras ulkoilupäivä, joten säntäsimme Patskun kanssa ihan kunnon lenkille ja kävelimme 5-6 km, joka on ns. "pitempi päivälenkkimme". Olikin mukavaa, kun kerrankin tarkeni. Aurinko lämmittää jo!

Kuten olen ahkerasti mainostanut, en osaa kokata, enkä erityisemmin siitä hommasta piittaa. Leipoisin, ehkä, mutta kun tulee sitten itsekin syötyä niitä herkkuja. Ja sitten karahtaisi "Läskistä Lukutaitoa" -kampanja ainakin meikäläisen osalta ihan kiville.
Mutta onneksi luonto loihtii noita "kermakakkuja", joita voi silmillään syödä, esim. tuon meidän linnunjuottoaltaan päälle:Lunta on täällä(kin) varsin rutkasti, kuten kuvasta näkyy:Pupujussinsuojaverkot ovat paikkapaikoin ihan uponneet hangen peittoon. Kitukasvuiset omenapuumme sentään vielä ovat jonkinverran suojassa, kun niissä on korkeat verkot.

Nuoremmilla on huomenna rusettiluistelupäivä. Sitten alkaakin meidän länsisuomalaisten hiihtoloma. Isäntä on ensi viikonkin töissä, ja esikoinen menee hänen peesissään tutustumaan työhön. Isäntä on tätä nykyä koulu- ja päiväkotitalkkarina, joten luulisi, että ensi viikolla hiukka hommat kevenisivät, kun ainakin kouluilla on vähemmän päivittäistä käyttöä. (Vaikka mistä minä tiedän. Ilkivaltahan se paljon työllistää, ja sitähän tapahtuu just' kouluajan ulkopuolella. Toivotaan, että lapset ovat kiltisti...)

2 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Tuossa kakussa ei kyllä olis turhia kaloreita. Kannattaa syödä matalaa ruokaa niin ei liho, kutan lahnaa ja lettuja :)

Liisa kirjoitti...

Aika mukvasti näkyy sielläkin lunta olevan. Mistä sitä oikein tulee? no, saunalahdelta tietysti;)
Sama vika täälläkin, ei passais yhtään leipoa ei mitään, kun tulee sitten itsekin syötyä...kääk.