maanantaina, helmikuuta 15, 2010

Sainpahan Merlinin eilen valmiiksi, vaan ettepä sitä vielä näe, sillä kamera lakkasi tykkäämästä minusta. Saas nähdä, täytyykö ostaa kokonaan uusi aparaatti, vai mitä. Vika voi kyllä olla muistikortissakin... Joka tapauksessa vempele oli ihan issekseen hävittänyt muistissaan olevat kuvat (!), eikä suostu tänään otettuja siirtämään koneelle. (Ts. siirron suhteen vika on sitten muistikortissa tai kuvalukijassa. Valistunut arvaus olisi, että muistikortissa on koko villakoiran ydin, vaan senpä pääsee tarkistuttamaan aikaisintaan huomenissa.)

Susihukkasen ja Merlinin saat nähdä uutukaisissa kehyksissään vasta parin viikon päästä, koskapa luottokehystäjämme poteepi nyt jalkaansa. Vaan ehtiihän sen sitten.
Toivottavasti voin neulomani karmaisevanräiskyvänväriset villasukat kuitenkin jo piakkoin julkaista. Eihän tästä mitään tule, kun ei kameraa ole!

Sivumennen sanoen Nokia sai muuten eilen uuden kirkkoherran. Isäntä kävi äänestämässä, esikoisen kanssa. Minä kun en parhaalla tahdollanikaan osannut muodostaa mielipidettä ja päätin jättää koko homman väliin. Esikoinen sitten äänesti ensimmäistä kertaa eläessään. Hän pitää taatusti vaalisalaisuuden, kun on puhumaton autisti :D. Isäntä sanoi, että hyvän aikaa oli poika kumminkin äänestyskopissa puuhaillut, joten kaipa hän sitten teki perustellun päätöksen :).

1 kommentti:

Ninnu kirjoitti...

Saatat ehkä tietääkin, mutta on olemassa ohjelmia, joilla voi palauttaa tiedostot muistikorttiin. Itse en ole käyttänyt niitä, mutta ystävän poika poisti vanhingossa heidän lomakuvat muistikortilta. Valokuvausliikkeessä kuvat saatiin takaisin. Myös netissä on ladattavissa joitakin ilmaisohjelmia. Itse varmuuden vuoksi turvautuisin valokuvausliikkeeseen.

Onnea uudelle kirkkoherralle!