tiistaina, helmikuuta 16, 2010

Vanha muistikortti jäi valokuvausliikkeeseen, pelastusyrityksen kohteeksi (jos saataisiin vielä jotain kuvia sieltäkin...) Uusi muistikortti avitti tänään kuvaamaan nämä neulomukseni:- Onneksi ei tarvinnut vielä ostaa uutta kameraa.

Varsinaiset jämälankasukat muuten nämä! Tuota sitruunankeltaista Nallea riittää vielä jatkossakin, vaikka olen ehtinyt tehdä siitä jo vaikka mitä. Ostin sitä vuosia, vuosia sitten (markka-aikana!) poistomyynnistä ison säkillisen (olikohan sitä 10 kpl?), muistaakseni markalla per kerä :D. Varren kirjoneuleen muutkin langat ovat Nallen-loppuja. Mutta lämmittävät ne kirjavatkin sukat. Jos mahdollista, vielä enemmän kuin hillitynväriset? Juu, ja mustien vaatteiden kanssahan pelittää minkävärinen asuste vain.
Niin, varren kirjoneulekuviossa on vaikutteita näistä. (Kirjoneulekuvio näyttää kylläkin tukevissa nilkoissani vähän turhan venytetyltä, vaikkeivat sukat kiristäkään. Minulla kun on Sinerbrykoffin tamman, tai jonkun muun vahvan työeläimen, jalat... Minulla ei myöskään ole tapana pingotella, höyrytellä tai muuten viimeistellä villasukkia. Kyllä ne sitten pesussa asettuvat kuosiinsa.) En sitten tehnyt kokokuviollisia, kun ei ollut oikein mitään sopivaa kuviolankaa riittävästi. Musta-keltaisena olisi kyllä ollut aika makee... (Sitruunalaku, nam :d...)

Neulominen olikin varsinaista hermolepoa pistelybuumin jälkeen. Eilen palasin kyllä taas pistelyidenkin pariin, mutta enpäs kerrokaan vielä enempää...

Patsku ei yleensä välitä tuon taivaallista kamerahommistani, mutta olisikohan uudessa muistikortissa ollut vieras haju, vai liekö valokuvausliikkeen tytöllä ollut kissa, mene, tiedä. Tänään piti Patskun kuitenkin päästä nuuhkimaan kameraa oikein liki:

9 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Oi, onpa pirteän näköiset sukat, ja varmasti lämmittävät!

Patskulle rapsutuksia, komea hauva :-)

Amalia kirjoitti...

Nyt olen iha kelltainen kateudesta, kun sulla on keltaista Nallea. Sitä ei enää saa mistään :( kauniit sukat olet tehnyt.

Pami kirjoitti...

Jopa on kauniit sukat!!!

Meillä taas kissa työntää nenänsä aina kameraan kiinni, koira puree puruluita jostain kumman syystä, kun näkee kameran. Siksi siitä ei sen kummoisempia kuvia koskaan saa...

Mari kirjoitti...

Ihanat sukat! :)

Ninnu kirjoitti...

Toivotaan, että kuvat saadaan talteen! Sukat ovat tosi kivat! Piristävän erilaiset jollain tapaa. Patsku on niiin hurmaava. Ihana kuva hänestä.

intsu kirjoitti...

Kivat pirtsakat sukkaset. Kyllä Patsku on suloinen ja kyllähän Patsku heti haistaa,että uusi muistikortti :D

Anonyymi kirjoitti...

Kivat sukat ja pitäähän ne uudet hajut käydä nuuskimassa :)

Ritu kirjoitti...

Ihanat sukat, kuin kevätaurinko :)

marelo kirjoitti...

Ihanat sukat