perjantaina, helmikuuta 19, 2010

Pandat

Eilen ristipistomaratoneerasin kera Vautierin pandojen. Pistelin alimman (isä?)pandan ja sen ympärillä olevat lehvät ja sydämet. Aamulla viimeistelin kaapinoven koristeeksi:Ompelin sydämen muotoon, kun tauluksi ei auta tehdä, aina, kun voi muutakin käyttöä keksiä: ei oo seinillä tilaa kohta! Anoppi tosin huomautti, että katto on vielä tyhjä, hmmm.

Ok, muutkin koirat siis säikkyvät kuumailmapalloja. Tämä oli meidän Patskulla toinen kerta, ja se on kohta 6 v., joten eipä tuo ehdi tällä harjoittelulla niihin tottumaan.
Ja juu, kyllä Patskussa suomenpystykorvaakin on: Iitu-äidistä se hyvin näkyy, vaikka sekään ei ole puhdasrotuinen. Jo edesmennyttä mastiffia, Urhoa, epäillään vahvasti Patskun isäksi.

Patskun oikea, hienompi nimihän on muuten Patamon. Hankimme Patskun aikoinaan pojallemme 10-vuotislahjaksi, ja hän nimesi koiran. Alkuperäinen Patamonhan on siis digimon, joka lentää korvillaan, ja kun meidän koiralla on isot korvat, jotka kivasti ketkuvat juostessa, niin... :)

7 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Kivannäköinen sydän tuli =) Meillä on ollut koira, joka pelkäsi parrakkaita miehiä. Tiedä sitten oliko kennelissä joku parrakas mies sitä kiusannut pienenä.

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Sydämestä tuli todella kaunis! :)

Mari kirjoitti...

Ihana panda!

Lumiruusu kirjoitti...

Kaunis sydänkoriste,tykkään raikkaista väreistä!
Mitähän pistelet seuraavaksi?!:)

eila kirjoitti...

Kylläpä siitä tuli kaunis!

Katri kirjoitti...

Siitä tuli tosi kaunis, ihanat värit!

Ninnu kirjoitti...

Huikean kaunis sydän!