perjantaina, tammikuuta 29, 2010

Edistyy se ;)

Eilisellä ristipistomaratonilla etenin susihukkaseni pistelyssä tähän vaiheeseen: Ihanaa, loppu alkaa jo häämöttää! Tykkään kyllä työn jäljestä oikein kovasti, vaikka pohja onkin hankala pisteltävä. Tälle olisi jo paikkakin suunniteltuna...

Kiitos muuten, Eija H., Lehtipiste-infon sivujen suosittelemisesta. Se olisikin oikein mainio ja toimiva juttu, mutta kuinka ollakaan, suosikkilehteäni, Cross Stitch Goldia, ei sieltä löydy, ei Pinsiön postinumerolla eikä Nokian linkillä!
Ko. lehti kuitenkin löytyy - satunnaisesti - paikallisesta S-marketista, serkkuni kun työskentelee siellä, joten osasin lehden tilaamista pyytää. Myös Prismasta lehti löytyy, mutta sitten pitää jo ajella Tampereen/Pirkkalan suuntaan.
Isoin ongelma onkin, että lehti tulee suomalaisiin kauppoihin vasta jopa viikkoja ilmestymispäivää myöhemmin, joten lehden etsiminen on todellista kärkkymistä, kun ei yhtään tiedä tarkkaa saapumispäivää.
Kun lehtiä tulee hyllyyn vain pari kappaletta, ne voivat olla jo menneet siihen mennessä, kun kauppaan osuu.
Ja kaiken kruunaa se, että meillä isäntä hoitaa kaikki kauppa-asiat. (Minulla kun on yli 10 km lähimpään asiallisenkokoiseen kauppaan, eikä autoa käytössä...) Joten isäntäähän tässä sääliksi käy, kun hän joutuu jatkuvasti tarkistamaan käsityölehtihyllyt.
- Mutta kyllä sen täytyy rakkautta olla, että hän niin, nurkumatta, tekee :D!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus tutkailin nuita ulkomailla ilmestyviä lehtiä ja päädyin tulokseen, että olisivat Suomen kaupoissa myynnissä noin kaksi viikkoa Iso-Britannian ilmestymispäivästään. Mahtaakohan tuo pitää vielä paikkansa?

Ihana susi. :)

Eija H.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Näin voi olla, tai sitten ei... Esim. Cross Stitcher ja Cross Stitch Collection, jotka minulle tulee kotiin kannettuina, tulevat välillä kuukaudenkin myöhässä. Tosin ne näyttävät tulevan kotiin jonkinverran myöhemmin kuin kauppoihin.
Cross Sitch Gold taas tuli viimeksi ainakin tuonne Prismaan 3 viikkoa myöhässä. No, sen tietää, että kovin aikaisin ei kannata mennä katsomaan, ja siihen on tyytyminen :). Eihän se muuten haittaa, mutta joskus, kun on joku tietty lehti "tähtäimessä", se ottaa hiukka päähän, kun joutuu ajeluttamaan isäntää :D.

Amalia kirjoitti...

Kyllä tulee kaunis tuosta taulusta.

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti edistyy susityösi kanssa.

Tuosta www.lehtipiste.fi sivusta sen verran, että siellä on newsletter-kohta, mistä voi tilata sähköpostiinsa ilmoituksen kun haluamansa lehti ilmiintyy lehtipisteisiin myyntiin. Käytän tuota parin lehden kanssa ja hyvin täsmää oman markettini kanssa. Ei tarvi edes määritellä omaa kauppaansa tms. :)

Ninnu kirjoitti...

Tuosta sudesta tulee kaunis! Tai oikeastaan se on jo sitä.

Oli hyvä ja lohduttava kuulla, että sinulla on rauhallinen olo.

Mukavaa viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Mun mielestä tuolla Lehtipiste-sivulla näkyy se päivämäärä, jolloin seuraava lehden numero ilmestyy Suomen kauppoihin ja myyntiaika minkä se on myynnissä.

Katri kirjoitti...

Hienosti edistyy ja vauhdilla! Sehän on ihan kohta valmis!

Viimeisin Cross Stitcherin numero tuli postitse nyt alkuviikosta, ko. lehden ilmestymispäivä oli 31.12.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis susi-työ!
Mikä on ristipistomaraton?