tiistaina, tammikuuta 26, 2010

Vielä Kristallivirrasta

Kiitos kommenteista ja osanoton ilmauksista vielä kerran.
Enpä tuon Kristallivirran kristillisiä sanoja osaakaan muutamaa ensimmäistä lukuunottamatta.

Sen sijaan isä lauloi siihen tällaiset sanat:
"Viimeisen kerran katson Djepriin,
ennen kuin lähden täältä pois.
Rannoilla Djeprin kerran kohdata sain
armaani yössä toukokuun.
Jäljellä nyt on mulla muistoja vain.
Kellastuu lehdet syksyn puun."

Kun sitä melodiaa isän saattomusiikkina soitettiin, se toimi vähän kuin meidän perheen sisäisenä salakielenä. Arvasin näet, että muille taitaa - asiayhteydestäkin johtuen - tulla mieleen tuo kristillinen teksti, mutta äidille ja minulle isän äänellä laulettu slaavilaisenhaikea sanoitus.

Mutta nyt täytyy Luojaa kiittää tästä upeasta talvesta! Ulkoiluun menee joka päivästä pitkä pätkä. Aurinkokin paistaa ihan kuin olisi jo kevättä ilmassa, selvästi se jo lämmittääkin!

Vilauttelen tuota keskeneräistä susihukkaspistelyä taas loppuviikosta. Uusin Cross Stitcher tuli eilen postilaatikkoon, mutta eipä siinä paljon sykähdyttävää ollut. Sen sijaan Cross Stitch Goldissa alkoi upea pistelysarja, johon kuulemma tulee vuoden aikana 4 osaa. Täytynee siis isännän jatkaa noita lehdenmetsästysreissuja. Ko. lehteä kun ei monestakaan kaupasta löydy...

3 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Tuolla sanoituksella minä tämän laulun tunnen paremmin. Heti tiesin mikä on sävel, kun edellisessä kirjoituksessani tuon ensimmäisen rivin mainitsit.

Vielä kerran lämmin osanotto! Vaikuttaa siltä, että teillä oli oikein lämminhenkiset hautajaiset ja muistotilaisuus.

Eilen tulleessa Cross Stitcherissä ei tosiaan ollut kovinkaan paljon sykähdyttäviä malleja, joten sain lisävahvistusta päätökselleni olla jatkamatta tilausta (tämä oli viimeinen numero). Tilalle tosin tilasin Collectionin, sitä kun ei kovin usein lehtipisteissä näe, ja siinä tuntuisi olevan kiinnostavampia malleja minulle. Mutta täytyy odottaa pidemmälle kevääseen ennen kuin saan ensimmäisen numeron...

Anonyymi kirjoitti...

Hei.

Lämmin osanottoni sinulle ja perheellesi myös minunkin puolestani.

Lehtiasioissa olen käyttänyt jo tovin Lehtipisteen hakupalvelua. Sieltä löytyvät mainiosti mm. R-kioskien ja suurimpien markettien valikoimiin kuuluvat lehdet paikkakuntahaulla:
http://www.lehtipiste.fi/

Toivottavasti tästä linkistä on hieman hyötyä. :)

Pakkasterveisin,
Eija H.

marelo kirjoitti...

Juu talvimaisema vaihto ei ala. joten ei kannata lakaa pistelemään