lauantaina, marraskuuta 28, 2009

Torstain pistelymaraton

... päivitetään vasta tässä ja nyt! Eli ryhdyin tuumasta toimeen ja toteuttamaan Cross Stitcher Goldin kansikuvassakin esiintyvää lumiukkojoulusukkaa. Tässä vaiheessa olin torstai-iltana klo 18: Ja 4 tunnin pistelyn - joka katkesi useampaan otteeseen, saunomisella, lasten päivällisen kokkaamisella ja lasten sänkyynpeittelyllä - tuloksena päädyin tähän: - Eli eipä kehumista :D. Mutta tuo tauoton pistelyaika on tämmöisessä perheessä - ja vielä flunssa-aikana - aika utopistinen haave. Eli olen siis tyytyväinen, kun olen jossain vaiheessa. Olisi kyllä tosi kiva saada tämä jouluksi valmiiksi, kun isännältä vielä puuttuu oma joulusukka. (Tosin minulta - ja koiralta - kans...)
Kuvion taustalle taidan kyllä jättää tuota kangasta näkyville, kun se on tuommoista käsinvärjättyä aidaa, kauniin "pilvikuvioista", eli käy lumipyryksi myös. Olisin kyllä tehnyt työn ihan valkoiselle pohjalle, mutten löytänytkään varastosta yhtään riittävän isoa valkoista kangaspalaa. Kun kuitenkin kirjontakankaita on suuri laatikollinen, päätin, että otan käyttöön tämän varastopalan, enkä lähde vasiten tilailemaan.

Nyt tulee kyllä pistelyhommien väliin pieni välipalaneulomus, kun kummityttö sai eilen poikavauvan, ja pienen onnittelukirjeen ajattelin postiin pistää, eli jotain pikkuneulomusta kortin oheen. Mitä nyt tänään ja huomenna ehdin valmiiksi saada...

4 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

No onhan tuossakin jo edistystä. Täälläkin on flunssan takia pistelyt vähän vähissä. Väsymyskin painaa, tuntuu että luomien alla on kilo hiekkaa. Tuosta joulusukasta tulee kyllä hieno ja varmaan ihan hyvä idea jättää sitä aidaa näkysälle, kun on ihan itsessään niin kaunista.

intsu kirjoitti...

Aah,sulla taas tulossa ihana pistely.Ei sulla kyllä kauaakaan kestä,kun saat sen valmiiksi lukuisista muista hommista ja keskeytyksistä huolimatta. ihana tuo joulukaktus! Ajattele,minulla meinaa olla käsityöinnostus kateissa! Kyllä mä koko ajan teen,mutta on niin väkinäistä,eikä tekeminen tuota sellaista iloa lainkaan,niinkuin yleensä aina! Eikö tää ole jo jotain vakavaa....!?

Armiida kirjoitti...

Tulee varmaan aika ihana, kunhan valmistuu. Joulusukkia olen itsekkin katsellut, mutta en vielä ole neulaan tarttunut tositarkoituksella.

Ninnu kirjoitti...

Oi, ihana lumiukko!