maanantaina, lokakuuta 05, 2009

Pientä pistelyä

... pitkästä aikaa.

Valo riittää jo niin huonosti noihin ristipistotöihin, mutta oli hinku jotain tehdä. Niinpä pistelin viikonloppuna tämän: Anne Lanen pikkumallin lankoineen sain Pikeltä nalleaiheisessa vaihdossa.
Kankaaksi vaihdoin tuon käsinvärjätyn (ostetun, ei siis itse värjätyn) evenweaven. Sain flexikehyksellekin sitten käyttöä.

Meidän Patsku on muuten saikulla nyt, kävi tänään eläinlääkärissä. On ollut jo pari päivää tosi väsynyt ja tänään ei lenkkeily huvittanut, eikä ruokakaan maistunut. Tulehdusarvot olivat korkealla, ja kuumettakin on. Antibioottikuuri siis. Toivottavasti tuosta tokenee. Sääliksi käy "pientä" (punnituksessa 40 kg... Eläinlääkäri sanoi, että painoa voisi pudottaa, että olisi kevyempi nostaa vaa'alle :D. Nätisti muotoiltu. Semmoinen koira, mimmoinen emäntä! Tosin Patskun isä oli mastiffi, minun isäni taas on pienikokoinen :D.)

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

kaunis kirjonta :)

Mari kirjoitti...

Söpö panda!

Ninnu kirjoitti...

Voi Patskua. Voimia kovasti ja pikaista paranemista!

Ihana tuo eläinlääkärin hienovarainen vihjailu :).

Panda -pistely on kiva!

intsu kirjoitti...

Patsku -parka. Toivottavasti pian paranee. Ihana Panda-pistely. Yksi ystäväni meni viime kesänä Kiinaan ja kun hän oli menossa myös Pekingin eläintarhaan,niin lähetin jättiläispandoille terveisiä. Hän oli terveiseni vienyt ja sanoi,että pandat vilkutti takaisin:D