torstaina, lokakuuta 08, 2009

Mieluinen ennakkotilauskirja tuli vihdoin eilen perille: On kyllä upeita malleja, ja vaikka kuinka paljon!
Sydänmuoto sinänsä harvoin minuun vetoaa, mutta nämä mallit ovat todella kauniita kokonaisuuksia. Tykkään siitä, kun pistelyissä(kin) on kirjoitusta. (Ja saa sitä olla melkein missä vain muuallakin: sisustuksessa, vaatteissa, korteissa...)
Olen tässä painiskellut pohdinnan kanssa, että tilaisinko Cross Stitcherin vielä ensi vuodeksikin, vai enkö. Sehän on kyllä ainoa ristipistolehti, joka on kuta kuinkin kaikissa isommissa kaupoissa saatavilla. Toisaalta tilaushinta on selvästi halvempi kuin irtonumeroiden ostaminen.
Vaikka ko. lehden kaikki mallit eivät niin inspiroikaan, onhan sitä mukava selailla, ja on kiva, kun postilaatikkoon tulee säännöllisin väliajoin pistelyluettavaakin... No, miettimisaikaa on vielä, sillä jatkotilauksen maksu erääntyy vasta vajaan parin viikon päästä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä pikku paikkakunnalla on R-kioski ja sen kautta olen saanut neljää ristipistolehteä, aluksi yksikään ei kuulunut valikoimaan. Pyysin tilaamaan itselleni yhden ja kun säännöllisesti ostin, niin valikoima alkoi laajeta! Nykyisin kai niitä ostaa muutkin, kun hyllyssä on useita kappaleita aluksi..
Terveisin Pii.S

Ninnu kirjoitti...

Kirja on varmasti upea! Kansi näyttää houkuttelevalta.

Minulle tuli vuoden verran italialainen le ideé di Susanna -pistelylehti ja nyt on orpo olo, kun ei postilaatikosta löydy säännöllisesti mitään ristipistolehteä, jonka myötä voisi fiilistellä..