lauantaina, lokakuuta 03, 2009

Se baskeri

- josta oli eilen puhetta: Oikein mallin mukaan tehty, eli Novita Talvi 2008 -lehden ohjeella nro 69 ja jopa mallinmukaisella langalla, joka minun tapauksessani on harvinaisuus, eli Rose Mohairiahan se on. Possunpunainen ei millään muotoa ole värini. Mietin juuri, ettei minulla ole tainnut eläissäni olla kuin yksi vaaleanpunainen, itseneulottu slipari ja yksi vaaleanpunainen ostettu angorapaita, jota en loppujen lopuksi käyttänyt kuin pari kertaa. Jos minulle on näin keski-iässä tullut vaaleanpunainen kausi :D.
Nyt minulla on jostain postimyynnin kylkiäisinä parilla eurolla ostettu vaaleanpunainen takki, ja tämä sopii kyllä sen kanssa. (Ja naamanväriin, tietty :D.)
Kuva oikein korostaa sitä, että luontikerros ei ole kovin siisti, mutta kyllä tämä tämännäköiseen päähän kelpaa...

9 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Söpö pipo! Nythän on pinkki nauha -kuukausikin menossa, joten olet oikein ajan hermolla. Malli näyttää kivalta, pitääkin etsiä ohje käsille. - Minulle tuli muutama vuosi sitten vaaleanpunainen kausi, mutta onneksi nyt värisilmä on kehittynyt enemmän fuksian suuntaan. Se ja liila tosin ovat olleet vuosikausia muutenkin lempivärejäni.

Pami kirjoitti...

Aivan ihastuttava baskeri!

Minulla on välillä vaaleanpunaisia kausia, kun olen ns. kevät väreiltäni ja niihin kuuluu pastellivärit. Ja ne kaudet on nimenomaan olleet ennen tätä keski-ikää! :-)

Katri kirjoitti...

Kaunis baskeri! Olet muuten ihan kadehdittavan tehokas, sukkaa, takkia ja myssyä pukkaa huikeaa vauhtia!

Mari kirjoitti...

Kaunis! :)

Ritu kirjoitti...

Suloisen lämpöisen pehmeää ! Nytkö sulle saa ruveta tekemään oikein hörhö-pastelli-hempeitä korttejakin ?:):):)

intsu kirjoitti...

Tääll' on valmistunut uusia neuleita niin tiuhaan tahtiin,että minä aivan hengästyn jo katsoessa:D Kaunis on tyttön pipo ja niin on sinun baskerisikin. Teidän perheen naiset ovat nyt samoja sävyjä.

Ninnu kirjoitti...

Näyttää mukavalta! ja on varmasti lämminkin.

Mireli kirjoitti...

Kaunis baskeri!
Itsellänikin on suunnitteilla tehdä sellainen, joulua ajatellen. Katsotaan, miten onnistuu :)

Liisa kirjoitti...

Kaunis baskeri, minusta sopii sulle hyvin. Koska olet vaalea, vaaleat sävyt sopii.