torstaina, lokakuuta 08, 2009

Porkkanainen

... on tämä Marjaretki, muka lakan sävyissä. Villatakkia väsäilen, itselleni, ja takakappale on tehtynä:Novita Talvi 2008 -lehden villapuseromallia nro 68 lähdin mukailemaan. Mutta kun villatakkia on akuutimpi tarvis kuin villapaitaa (minähän käytän lähes aina T-paita-villatakki-yhdistelmää), täytyypi mallia hiukka muokkailla. Takaosaan nuo värit asettuvat aika hauskasti, vähän army-tyyliin. Etukappaleista tuleekin aikas lailla tasaraitaiset, kun teen lyhempää kerrosta. Mietin kyllä ensin, tekisinkö etukpleen yhdessä osassa ja halkaisisin jälestäpäin, ja huolittelisin leikkuureunat, mutta suoraan villatakin muotoon neulominen on hauskempaa ja minun makuuni vaivattomampaa.
Patsku muuten toipuu ihan silmissä! Tulehduskipulääkkeen antamisen tosin lopetimme eka päivään, koskapa koira oksensi, ja ajattelimme, että tärkeintä olisi saada antibiootti pysymään sisällä. Hyvin penisilliini ilmeisesti puree, sillä tänään käytiin jo pitkästä aikaa oikealla lenkillä. Kävelimme/hölköttelimme järvenympäryslenkin, n. 4 km. Itsekin sitä jo kaipasin, sillä viimeksi kävimme kunnon lenkillä lauantaina. Sen jälkeen koira on enimmäkseen nukkunut.
Nyt on piristymistä tapahtunut muutenkin: menee jo ovelle vastaan sisääntulijaa ja istuu keittiössä, kun joku kokkailee jotain, eli uteliaisuus ynnä ruokahalu palailevat hissuksiin :).

4 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Voi että on herkullisen pirtsakkaa lankaa! Lopputulos on varmasti upea. Ja loistojuttu, että Patsku paranee! Ihan jo minäkin olin huolissani.

Villavarpunen kirjoitti...

Tuo väri on aivan ihana, aivan syksyinen

Liisa kirjoitti...

Tästä väristähän tulee ihana. Mulla on samaa väriä,olen hiukan arvaillut, mittä siitä tulisi,saa nähdä.
Jaa, onko Pantsku ollut kipee? Tosi hyvä että on paranemaan päin, täytyykin lukea aiemmat viestit.

Ninnu kirjoitti...

Ihana kuulla, että Patsku alkaa olla entisensä. Onneksi koirat eivät mieti menneitä sairastelujaan: Sitten kun olo tuntuu mukavalta, niin sitten taas porskutetaan eteenpäin.

Minäkin muuten viihdyn villatakeissa. Yhtään villatakkia en ole vielä neulonut, jotain suorituspaineita kai. Tuo sinun oranssi aloitus näyttää ihanan pirteältä.