maanantaina, syyskuuta 28, 2009

Aurinkoista syysviikkoa!

Kiitos kaikille, jotka olette käyneet kommentoimassa sukkia, villatakkia ja sensemmoista :).
Nuorenmiehen villasukat ovat vielä pikkuisen kesken, joten vielä en niitä näytä. Kerronpa kuitenkin, että Marjaretkellä mennään taas :). Pojan varpaankynsi kavennettiin lääkärillä torstaina, poliklinikkaleikkauksena, joten ehkäpä villasukkien käyttökin jo kohta onnistuu. Miltei koko kesä kuljettiinkin paljasjaloin, joitakin juhlatilanteita lukuunottamatta...

Olen nyt pari viikkoa yrittänyt elvytellä hölköttelytaitoani, eli "juoksen" osan päivittäisistä koiralenkeistäni. Koskaan en kummoisesti ole juoksemaan päässyt, mutta tuntuu mukavalta aina välillä nostaa vähän tempoa. Olen kyllä aika varovainen, ja kuulostelen pumppuani. Eli jos tuntuu vähänkin pahalta, niin vaihdan kävelypätkään.

Eilen vietimme viimeisen kerran kylän pyhäkouluhetkeä. Siunasimme pyhäkoululaisemme ja semme ja täytimme ja koristelimme yhdessä lasten kanssa täytekakun.
Pidin pyhäkoulua jo noin kuusi vuotta, ja nyt tuntui sopivalta ajalta lopettaa. Ehkä joskus toiste sitten jotain muuta.
Lapset ovat kyllä olleet aina kovin innoissaan, kun olemme kokanneet pyhäkoulussa jotakin. Olenkin tässä kypsytellyt ajatusta, mahtaisiko jonkinlainen kokkikerho ottaa tuulta siipiensä alle, enpä tiedä...
EDIT: Taannoin valmistuneen villatakin napit tulivat vihdoin tänään, mutta tässä tuo villis vain selkäpuolelta:
- Muunlainen kuvaus kun ei nyt pimenevässä illassa enää onnistunut.
Ainakin nyt vaikuttaisi siltä, että vaate kelpaa päälle, ja sehän on jo jotain :).

2 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kyllä tuo villatakki vaan niin kaunis on tyttösi päällä! Ai nytkö olet pyhäkoulunpidon lopettanut? Jakstkaako sitä joku muu? Kyllä 6v on jo hyvä saavutus.

Mama kirjoitti...

Ihania töitä ole taasen tehnyt! Upeita kertakaikkiaan!