perjantaina, syyskuuta 25, 2009

Viikon villasukat

Mustiinpukeutujalle pinkkiä jalkaan:
Eli ihan itselle nämä. Malli on Dropsin, lanka "öljyttyä" Nallea, puikot 2,5. Koska lanka oli ohuempaa kuin mallissa ja puikot pienemmät (eli jouduin tekemään ohjeen suurimman koon mukaan, vaikka jalkani onkin 38-39) ja nämä uudet Nalle-langat vain 100 g:n keriä (ja minulla oli vain yksi kpl pinkkiä), tein varoiksi sukista alkuperäismallia lyhytvartisemmat, eli vähemmän palmikkoa pääsi esille.
Mallissa oli sileä kantapää, mutta tein vahvistetun, kun on tullut niinkuin tavaksi se.

Tämmöinen siis tämän viikon saalis Heinälatoon, jonne nämä ovat kaikenkaikkiaan 5. sukat.

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniit sukat! :)

Katharinas SyStuga kirjoitti...

Nätit on sukat ,mutta todella ihana on blogisi (huokaus)oletko tehnyt blogin itse vai onko sinulla ollut joku joka sen on tehnyt? rohkenen nyt kysyä, minun blogi kun on webmasterin jäljiltä aivan sekaisin:)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tuli tosta villatakista, ei mun mielestä ollenkaan tätimäinen. Sukatkin on söpöt, itse en ole vielä neulonut ollenkaan öljynalleja. Minäkin pidän tämän blogin lukemisesta, teet myös todella upeita ristipistojuttuja! T:Virpi L

intsu kirjoitti...

Kivan näköiset sukat. Ei ole tullut mieleeni,että sukissa takana palmikko voi olla noin kiva. Tuo tyttäresi villatakki on minusta upea!

Ninnu kirjoitti...

Ihanan pirteät sukat!

Matleena kirjoitti...

Tosi kivat sukat! Ja pinkki käy mustaan mainiosti. Taidanpa matkia sinua ja tehdä vielä Hillokellariin tuolla mallilla sukat. ;D