keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2009

*Tyytyväistä myhäilyä*

No nyt on päällepantavaa pojan rippijuhliin ja kummitytön häihin, kun sain Heartland Lace Shawlin valmiiksi: Lopputuloksesta tuli ihan hyvä. Kokokin on sopiva, vaikka tein aika onniarviolla, koskapa lanka (Cascade Yarns, Baby Alpaca) ja puikot erosivat suositelluista. Luulenpa, että tämä on ihan mukiinmenevän näköinen mustan mekon kanssa?

Loppupäässä tuli mutkiakin matkaan, kun pääsi yhdessä vaiheessa kaksi mallikertaa silmukoita karkuun, ja jouduin ottamaan niitä kahdeksisen kerrosta kiinni. Se on kyllä aika paha tilanne pitsineuleessa :D.

Edelliseen postaukseeni, ja sen kommentteihin viitaten vielä sen verran, että Pylsyn tilan huovutusten takana seinällä on - huovutuksia! Eli seinävaatteet ovat huovutettuja, ja tuommoista huovutettua, mutta toisen tekijän ja kettuaiheista, himoitsisin - tiedä, vaikka lopulta ostaisinkin. Hintakaan ei ollut ihan paha. Taisi olla 500€...

Ai niin, ja kiitos kommentoijille henkisestä tuesta ja ymmärtämyksestä, jonka soitte helteistä innostumattomalle ;D!

Ja nyt tekemään kummitytölle jotain häälahjaksi: vielä on kuukausi aikaa. Rahana lahjan toivovat, mutta kyllä kummitädin täytyy pankkisiirron oheen jotain konkreettistakin laittaa, eikös vain?

13 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Tämä on upea huivi, varmaan yksi kauneimpia mitä koskaan olen nähnyt. Onneksi olkoon, juhla-asu on ihan nappiin. - Tulin katsomaan uudestaan huovutustauluja. En olisi uskonut, että huovuttamallakin voi tehdä tuollaista taidetta.

Eila kirjoitti...

Tosi kaunis huivi, mustan kanssa passaa oikein hyvin!

Kirsi kirjoitti...

Upea huivi!

Mari kirjoitti...

Kaunis!

Katri kirjoitti...

Ihan sanattomaksi meinaan mennä, on tuo huivi niin kaunis!

intsu kirjoitti...

Voi ihanuutta miten kaunis huivi! Tuosta kauniimpi ei voi huivi enää olla.
Meidän edellinen koira aina kaivoi viilentymiskuoppia,mutta tää ei ole edes päivällä ulkona. Makailee laattalattioilla ta sängyn alla. Voi kyllä tuo sen korva on nyt aivan erityisen paha. Toivottavasti lääkkeet auttaa. Eläinlääkäri sanoi,että kertakaikkiaan sen ei saa mennä uimaan. Voi ja toissapäivänä sen oli niin kuumaa,että ekaa kertaa elämässä se kävi suihkulähteessäkin. Siellä jo oli ennenkuin huomattiin. Ikinä ennen ei ole sinne mennyt!

Mari kirjoitti...

Kaunis huivi!

Matleena kirjoitti...

Huivi on tosi kaunis! Hyvä värikin! :) Passaa se kietaista mustan mekon päälle juhliin, no miksei muunkin värisen.

Matleena kirjoitti...

Niin ja vielä piti sanomani, että kummitädillähän on melkein velvollisuus tehdä jotain omin kätösin kummityttärelle häälahjaksi! ;)

Ninnu kirjoitti...

On ihana tunne, kun saa jotain suurta valmiiksi. Tosi nätti huivi.

Srinity kirjoitti...

Voi miten kaunis huivi! Kun tuon näkee niin haaveilee vaan että osais itekkin tehdä. :)

marelo kirjoitti...

oletko saanut pakettia täältä forssassta

Nunt kirjoitti...

Olen todennut, että pitsineuleessa on oikeastaan aika helppoa karanneita silmukoita metsästää, varsinkin jos mallikerrassa on paljon kavennuksia: kavennukseen päästyään silmukan juoksu loppuu kuin seinään :)

Alkaa tämä muuttohässäkkä olla jo ohi, ja jää aikaa jopa kommenteille :D Sain ihan oman askarteluhuoneen! Taitaa turskalla mennä hermo lankoihin, papereihin ja sekalaiseen sälään jota edellisessä kämpässä pyöri joka huoneessa :D Nyt vain pitäisi odotella ensi viikkoon, jotta päästään Ikeaan ostamaan pöytä ja pari hyllykköä, että pääsen purkamaan tavaroita <3