keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2009

Jaa-jaa, Marelo taitaapi olla huolestunut perheemme ravitsemustilanteesta, koskapa laittoi tämmöisen ampparipistelyvaihdon:Hauska amppariliina päätyi pikkuneidin pöydälle, kun hänen huoneensakin on keltainen. Isäntä tykkäsi seesamipatukasta ja koira omastaan. Mousse taitaa säästyä joskus kakun väliin käytettäväksi. Kiitokset vain kesäeväistä, Marelo :).

Oma ampparipistelyni on vielä suunnitteluasteella. Kummitytön häälahja on kohta valmis. (Julkaisen siitä ehkä ajantasakuvaa perjantaina ristipistoilijablogin puolella.) Sen jälkeen sitten amppareiden tekoon.

Siivoaminenkin on vielä hieman kesken. Toiseksi vanhemman pojan rippijuhlathan ovat puolentoista viikon päästä. Jos tämän viikon loppuun mennessä saisi talon sisätilat suurin piirtein järjestykseen, ensi viikolle jäisi vielä perusteellisempi viikkosiivous ja puutarhahommat. Tänään aamulla esikoinen tuli kehitysvammaleiriltään ja toiseksi vanhempi lähti rippikouluunsa. Pyykkäämistä ja pakkaamista siis piisaa, joskin tuo rippikoululaisemme hoitaa kyllä pakkaushommat itse.

Ja nyt sitten siivoamaan askartelunurkkaa! (Täytyy sitten kuvata, kun on "kunnossa". Voin vakuuttaa, että eron entiseen kyllä huomaa :D.)

9 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Meillä on rippijuhlat elokuussa ja meikä hermoilee...

Ihana amppariliina!

Sanni kirjoitti...

Juu, saa nähdä mihin tästä päätyy. Joensuuhun jos suunta vie, niin on kyllä aika selvää, että papintöitä tässä lähdetään hankkimaan. Sinne kun pitää jo hakuvaiheessa päättää minkä suuntautumisvaihtoehdon ottaa. Mutta Helsingin tuloksia vielä odotellaan, ja kattellaan josko se yliopisto sittenkin ois se paikka.

Koskahan sitä itte saisi taas tartuttua noihin ihan perus käsitöihin ja alkais ristipistoilla taas jotakin... Oivoi, edellisestä kerrasta on aikaa... Tuo ampiaisjuttu on ilmeisesti joku vaihto, muissakin blogeissa ampiaisristipistoiluihin olen törmännyt.

intsu kirjoitti...

Kyllä kivan paketin olet saanut. Mä olen aivan pöhkö,kun mä en osallistu mihinkään,niin ei posti tuo paketteja lainkaan!
Voi siivoamista!Voi ,oi, vaikka ei riparijuhlia ole tuloskaan,niin täällä sais aina siivota:D

Pike kirjoitti...

Juu, meiän juhlat meni - tarjottavaa riitti ja vieraita tuollaiset 30. Siivota ei ehtinyt kunnolla, joten tavarakassit ja laatikot oli saunassa ja makuuhuoneessa :) Nyt tämä viikko menee niitä lopulta järjestäessä!

Neili kirjoitti...

Kivoja surisijoita.

marelo kirjoitti...

kiva kun liinasta pidettiin. halusin laittaa vähän erilaisen paketin matkaan tällä kertaan. Koitin keksiä keltaisita niinkuin ampparitkin.

Katri kirjoitti...

Suloinen liina, ja kiva paketti kaikin puolin!

Anonyymi kirjoitti...

Kivan pikkuliinan sait.

Ninnu kirjoitti...

Söpö liina! :)