keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Yksivärisen Vaihdon lähetyskohteeni oli Pirjo. Hän antoi käytettävästä väristä useamman vaihtoehdon, ja koskapa mukana oli musta myös, eikä aihetoivetta ollut rajoitettu, tein ihan "oman korvasyyhyni" mukaan, eli japanilaista :D:
Cross Stitcher Clubista on tuo pandamalli (voit klikata kuvaa, jos haluat nähdä tarkemmin.) Ja kun korvasyyhystä oli puhe, niin tein pistelystä korvatyynyn :D. Taustakangas on muuten mustavalkoisen, tekstikuvioisen kankaan nurja puoli. (Samaa kangasta käytin täällä postatussa Halloween-pussukassa - siinä vain oikein päin.)
Lisukkeeksi laitoin kapeaa, mustaa pitsiä (joka ei kuvassa näytä kummoiselta kääröltä...). Ja omatekemän kortin, johon tuli kiusaus laittaa hiukka väriä, mustan lisäksi.

8 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Täällä on valmiina taas,vaikka mitä ihanaa! Kyllä nuo pandat ovat söpöjä! Siitä tuli mieleeni,että mun tuttu on lähdössä Pekingiin (ellei ole jo lähtenyt). Lupasi mennä eläintarhaankin siellä ja mä oikein lähetin sinne jättiläispandoille Intsulta terveisiä:D
Liinasta tuli upea ja sun kortit nyt ovat niin hienoa uniikkia taidetta.

Ninnu kirjoitti...

Nätti panda-ristipisto!

Srinity kirjoitti...

Hieno pandatyyny! Hauska idea käyttää kangas nurinpäin, itelleni ei ois tullu varmasti moinen mieleen. :) Näyttää tosi kauniilta!

Nunt kirjoitti...

Korvasyyhy :D Aivan loistava termi :D

Pike kirjoitti...

Vai nurinperin! Ei oo itellä tullut mieleenkään :) Kiitos vielä kerran!!!

Neili kirjoitti...

Kauniit pandat tyynyssä. Mitähän ne supattavat korvalle..

Katri kirjoitti...

Aivan kertakaikkisen ihana tyyny!

Lennu kirjoitti...

Tämä vaihto on kyllä ihana! Tosi hieno ja erilainen tyyny :)