keskiviikkona, elokuuta 20, 2008

Vaikka mitä!

(Kevyt huokaus!) Bloggerin asetukset ovat jotenkin poskellaan, kun postauksen alkuteksti tuppaa jäämään esille tulematta. No, emme anna sen pilata päiväämme, vaan yritämme yhä uudestaan ja uudestaan...
Tänään onkin muuten ollut taas hauska päivä! Joulukalenteriluukkujen tekemisessä riittää näprättävää. Ja sitten posti toi taas ihanan decomateriaalilähetyksen vasilta:
Teemana oli lähettää 30 kpl kiiltokuvia ja tarroja. - Tykkäsin/tykkään lähetyksestä oikein kovasti! Näille on taatusti käyttöä.
Omani lähti taas sofialle:
Hauska yhteensattuma, että sekä saadussa että lähetetyssä kuoressa on lauleskeleva kissa!
Nyt kävin sitten virallisesti noutamassa neuleolympialaisten kultamitalin:

Photobucket On se maar komia! Enpä minä ole isommin mitaleja eläissäni saanutkaan, kun koulun hiihto- ja juoksukilpailuissa olin aina 2. tai 3. - Siis häntäpäästä lukien... Koskaan en muuten ollut viimeinen, ja siitä olenkin sitten ollut rinta kaarella - kun en muusta voinut.
Koko olympialaissuoritukseni vaiheet näet linkistä suomineuloo2008, ja tässä tämä mittatilaustunika nyt itse mallin päällä:
Eilen jo aloittelinkin niitä "välipalasukkia", mutta, kiitos SAYni, innostuin nyt tuohon helmeilyynkin, pitkästä aikaa, joten sukan kutominen jäi vähemmälle. Isäntä kävi korutaivaassa (!) noutamassa minulle tilauksen. Yllätys, yllätys, SAYni poisti minulta ennakkoluulot, jotka liittyivät koruvaijerin käyttöön, joten sitä piti saada lisää. Eilen syntyivät nämä:
Näyttää syksy pistävän minulle oranssin vaihteen päälle. Katso vaikka seuraavaakin:
Pistelijöiden syysvaihto pääsi tänään omalta osaltani perille Katri R.:lle. Laitan tähän vain kuvat, muut löpinät voit käydä lukaisemassa syysvaihto-linkistä:Posteljooni kantoi kotiin tämän ihanan tilauksen:

Kirjanen sisältää numerot 0-9, ja jokaiseen oman lapsihahmonsa. Enpä tiedä, koska näitä pistellään, mutta nättejä kuvia ovat kumminkin.
Lankapirtin Matleena ei vielä ole tainnut saada arpavoittoaan, kun ei ole ainakaan kuulunut mitään, joten en julkaise sitä vielä.
Teen joulukalenteri -linkkiin listan myös niistä bloggaajista, joille teen paketin, joten jos kuulut heihin, käypä tarkistamassa, että olet listassa mukana!

7 kommenttia:

marelo kirjoitti...

mistä olet ostanut tuin ristipistokirjan?

Kirsi kirjoitti...

Olipa asiaa sinulla. Nyt en enää itse muista mitä minun piti tänne kirjoittaa.

Kurpitsa pussukka oli tosi kiva. Ja noi lapset numeroiden kanssa on mukava. Eli mistäs olet hommaillut tuon? Tahtoo kanssa. Tai vois tuon laittaa ainakin tahtoo-listalle,kun SRPY rinki alkaa.

Mireli kirjoitti...

Enpä ole näköjään ainoa, joka kyselee mistä ostit tuon AOY-kirjan :) Aivan ihanan näköisiä malleja.

Kaunis halloween-pistely.

Mari kirjoitti...

Ihana tunika ja kiva syysvaihto! :)

Matleena kirjoitti...

Noin tunti sitten tuli lähetyksesi, KIITOS, KIITOS siitä! Aivan ihania kaikki. Olen taas yhtä hymyä! Illalla laitan tarkemmin siitä juttua blogiini, nyt en ehdi (on tulossa ruokavieras ja keittiö kutsuu).

Muuten kaunis tunika, kyllä olet mitalisi ansainnut!

marelo kirjoitti...

Uusi ristipistovaihto on taas käynnis kurkkaa sivuille www.vaihtoja.vuodatus.net

Intsu kirjoitti...

Tääkin täällä huokailee,kun sun blogissasi on taas vaikka mitä ihastuttavaa. Miten ihana ristipistokirja!
Onnea vaan olympiamitalin johdosta! Mun hiihtotaito oli vähän samaa luokkaa:)Ei,tullut pahemmin mitaleja,ei silloin,eikä myöhemminkään niitä ole meillä näkynyt:) Sinun aikaansaama olympianeule on todella kaunis,aivan ihana!