perjantaina, kesäkuuta 05, 2009

Latotanssit Pinsiön kyläkoulun hyväksi

- Tai kuka tanssi, kuka ei - ja kuinka nyt askel kumisaappaissa liukuu... Pienimmät ainakin liukuivat ihan innoissaan liukumäessä, kurahousujen tahmaisuudesta huolimatta.
Ilma oli sentään kohtalainen: sataa alkoi vasta, kun me jo kotiuduimme.
Voi jo sanoa, että juhlittiin perinteisin menoin, sillä tapahtuma järjestettiin jo toistamiseen. Karaokea sai laulaa, jos rohkeus antoi myöten (ehkä myöhemmin illalla?). Arpajaisissa jokainen arpa voitti - minäkin sain akkainpokkarin kesälukemiseksi.
Pepe tässä pyörittelee possua vartaassa: - Sitä sitten syötiin pastasalaatin kera. Ei kovin "kos'heria", mutta namia ;).
Pussijuoksua oli lasten, miesten ja naisten sarjassa. Tässä meidän esikoinen ja isäntä verryttelykierroksella:
Ja sitten varsinainen skaba: - Jossa isäntä ja esikoinen jäivät peränpitäjiksi, vaikka hyvin olivat verrytelleetkin :).

4 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Kulostaa ja näyttääkin kivalta tapahtumalta.
Ja ei se voitto, vaan osallistuminen ja hauskan pito! :D

intsu kirjoitti...

Hauskat juhlat näyttää olleen:D Voi possuparkaa! Minä joka olen niin eläinrakas,niin jos omistaisin sikalan,niin sille yritykselle tulisi konkurssi,kun yhtään possua ei teurastettaisi:D Ja kuitenkin niin vaan minäkin sianlihaa syön! Hauska tuo pussijuoksukisa! Vaikka teidän väki perää pitäis,niin pääasia,että yritystä on :D

Ritu kirjoitti...

Johan on ollut hauska tapahtuma ! Tuollainen, jos mikä, lisää sitä paljon puhuttua yhteisöllisyyttä.Kaikkein hienointa tuossa on, kun kaikenikäiset saavat olla mukana. Teillä tuntuu olevan virkeä meininki siellä Pinsiössä.

Villiviini kirjoitti...

Näyttää tosiaan hauskalta tapahtumalta. Meidän posssuparka (kaupan, ei sentään oma) on pian menossa uuniin. Tuli ihan nälkä kun ajattelin vartaassa tirisevää sikapossua.