perjantaina, kesäkuuta 19, 2009

Eileniltaisen pistelymaratonin päivitys löytyypi täältä. - Eipä taas niin kummoista kerennyt, vaan pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Tuleehan tänään Hercule Poirot ja Niskavuori ja suomalaisia leffoja koko yö, joten kaipa sitä sateisen ja kolean juhannuksen ratoksi voisi vaikka pistellä. (No, ne yöleffat taidan nauhoittaa, että saadaan pikkuneidin kanssa joskus yhdessä tunnelmoida. Hän fanittaa kanssa kotimaisia vanhoja elokuvia.)

Meiltä löytyi kärppäpesue, polttopuuksi vartoilevan lautakasan alta. Patsku haukkui kimeästi, ja isäntä sanoi, että kyllä sinne jotain livahti. Kun hän sitten kaivoi muutaman laudan päältä pois, kolme päätä sieltä kuulemma kurkisteli.
Viikko-pari sitten löysimme samanmoisen pesueen ojanvarresta, kolme yksilöä kanssa.
Hyötyeläimiähän ne meille ovat, koskapa popsivat pikkujyrsijöitä. Katsomme siis, että Patsku jättää pesän asujamet rauhaan.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nuo vanhat Niskavuoret olisi kyllä kiva nähdä, harmi kun ei ole boksia (tai oikeasti se ei ole harmi, koska en tv:tä kaipaa ;) ). Pitäisi joskus raaskia ostaa ne dvd:nä. Kuunnelmana olen kyllä kaikki Niskavuori-näytelmät kuunnellut, teatterissakin ne olisi mukava nähdä. :)

Ninnu kirjoitti...

Voi! Mahtoivat olla söpöjä! Kärpät siis.

Vanhoja suomalaisia elokuvia on kiva katsella.

Anitta kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain :)