perjantaina, kesäkuuta 19, 2009

Lähetin PIFfipostia Villiviinille, ja perille oli mennyt, joten voin julkaista itsekin. Tämmöiset kattausliinat, tiski-/pölyrätin ja omatekemän kortin lähetin:
Kattausliinojen virkkuuohje on joku ikivanha kopsu, joten lähteestä ei ole tietoa. Tiskirätti puolestaan on tuota omaa mallia, josta olen itse tykännyt käytössä kovasti.
Otin koneelle uudet Explorerin päivitykset, ja nyt kaikki tökkii ja kestää... Poika käyttää FireFoxia, mutta minä jääräpää olen jäänyt tähän käyttöjärjestelmään. Saas nähdä, kuinka kauaksi aikaa...
Riemukasta jussia! (Villasukat jalassa :).)

5 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Mukavaa jussia sinullekin villasukilla tai ilman ! Tuo tiskirätti on mielenkiintoinen juttu... Pitäsköhän kokeilla kesäpuuhana. Sä olet varmaan selittänytkin aikaisemmin, mitä lankaa käytät jne, täytyy selailla blogiasi.

Pike kirjoitti...

Kiva kun kävit kylässä - meillä on muuten sauna tuon vaatehuoneen tilalla :) Tuttavilta varastettu konsti ja lauteille mahtuu monta laatikkoa :D

Mari kirjoitti...

Oi miten ihanat sievät liinat! : Luutukin on kaunis, upea malli sinulla! :)

Villiviini kirjoitti...

Nämä liinat ovat tosiaan huippuihanat. En saanut aikaiseksi vielä kuvan laittamista omaan blogiini, mutta teen sen kyllä. Nämä ovat todella kauniit.

Kirsi74 kirjoitti...

Mun anoppi on virkannut mulle kasan noita kattausliinoja. Ompelin ne yhteen ja tein pöytäliinan. Kuva täällä: http://kirsi74.blogspot.com/2009/03/heipa-hei.html.