perjantaina, toukokuuta 08, 2009

Tilasinpa tässä "vähän" huivilankoja SecretWoolilta, ihan kesken ufoilujen (joita en ole tosin vielä kunnolla aloittanutkaan): Tarinahan on nääs tämä: Etsin violetinväristä huivilankaa tilaustyöhön. No kappas, SecretWoolilta löytyi silmääni sopiva. Tuumasin sitten, että enhän rupea tilausta yhden vyhdin takia tekemään. Niinpä laitoin enemmän kerralla, kun näköpiirissä on tarvetta muihinkin huivihommiin. Maksoin tilauksen tyytyväisenä ja jäin odottamaan.

Hupsista! SecretWoolin Katja lähetti s-postin, että violetti lanka oli päässyt hänen huomaamattaan loppumaan. ottaisinko siis tilalle hempeän vaaleanpunaista sävyä, joka on arvokkaampaa lankaakin.

Apuva! Mikäs nyt neuvoksi, kun olin tehnyt koko tilauksen violetin langan takia?

Lähdin seikkailemaan nettikaupoissa, ja löysin toisaalta pariakin violettia lankaa, jotka saattaisivat sopia huiviprojektiin. Siispä tilaus myös toisaalle, ja postia Katjalle, että laita vain hempeä lanka mukaan :). Joten nyt minulla on näin komea arsenaali huivimateriaalia - ja lisää siis tulossa toisaalta. Minä, senkin vanha rohmu...

Oikeesti ei kyllä harmita yhtään. Tosi upeita lankoja ovat nämä kaikki, ja onpahan, mistä valita. Ennestään ei varastossa ollutkaan kuin sitä sinimustaa, josta tein jo lumiruusuni.

1 kommentti:

Timantti kirjoitti...

Onhan tuo hempeän värinenkin kaunista :)