perjantaina, toukokuuta 08, 2009

Heitä huolet harteiltasi, SRPY :)

Ei mitään hätää, Salainen RistiPistoYstäväni! Lähetyksesi tuli tänään perille, ja on todella kaunis :)! Pellavanväristä aidaa, kaksi keväisen hempeää lankadokkaa (upeat sävyt!), styroksisydän (jonka koristelemiseen minulla on ainakin 101 ideaa...) ja UPEA biscornu! Yritin ottaa ulkona kuvaa lähetyksestä, mutta eihän siitä sillä valaistuksella (aurinko paistaa täydeltä terältä) juuri mitään tullut. Näytiksi kuitenkin biscornun toinen puoli, jossa on minusta tosi kaunis tuo verkkokuvio:
On kyllä niin kaunis lähetys, etteivät sanat riitä kertomaan! Mikähän sitten siinä lienee, ettei posti kulje odottamaasi vauhtia? Katsoin taas postileimaa, ja siinä näytti lukevan 6.5., eli 2 päivää kirje oli matkalla sen mukaan ollut.
Yleensä kyllä minun lähettämäni postit ovat kulkeneet päivässä perille, mutta se onkin mielestäni toiminut aina hämmästyttävän hyvin.
Mutta kuten viime kuussakin todettiin, niin pääasia, että perille tuli! Olisi kauheaa, että nuo pistelyt häviäisivät matkalla jonnekin, niin suuri työ kun niiden eteen on tehty.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla, että paketti on perillä! Ja vein sen postiin 5. pv, joten miksiköhän siinä sitten on 6. pv leima??? Olen kyllä aiemminkin todennut, että tämä meidän paikallinen posti on ihan *piiiip*... jups, ei siis hätää kuitenkaan, posti on perillä :D:D:D

Vielä en sinulle paljasta kuka olen, sillä jotain on odotettavissa sinun suuntaasi jossain välissä ;) *pitää jännitystä yllä*

Matleena kirjoitti...

Kivan paketin olet taas saanut! Tuo biscornu on aivan ihana, voisinkohan sanoa jopa täydellinen minun makuuni! Kuvio ja värit (ainakin semmoisena kun ne näkyvät minulle) ovat mieleeni. ;)

Kirsi74 kirjoitti...

Todella ihanan väristä ristipistolankaa olet saanut. Ja tuo biscornu on myös todella kaunis.

Mama kirjoitti...

Aivan ihana ristipistotyö! Kyllä on taiturit liikkeellä. Siis tuo sinunkin työ on upea!

Mama kirjoitti...

Anteeksi ajatuskatko! Niitä on minulla usein ja enenevästi?
Tuohan on toinen puoli. Hehee!

pirren kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut! Ja lähettänyt? Puikkopussin itämainen kuva on samaa, jota muistelinkin bonganneeni täältä blogista :-)