sunnuntaina, maaliskuuta 08, 2009

Lumiruusu

No nyt se on valmis:
(Jos oikein läheltä haluat pitsimallin nähdä, niin klikkailepa kuvia!)
Eli tässäpä musta Lumiruusuni, "Merino Oro" -villalangasta neulottu. Eihän sitä lankaa loppujenlopuksi kulunutkaan kuin reilu puolikas vyyhtiä. (Olin vain kerinyt puolikkaat eri kerille, mitä en heti muistanut...) Luulenpa siis, että näillä sivuilla nähdään jatkossa lisääkin mustia huiveja, koskapa lankaa on vielä 2,5 vyyhtiä jäljellä, eli niistähän saisi ainakin 3-4 huivia vielä! No, mustia vaatteitahan ei voi olla koskaan liikaa ;).
EDIT: Mietinkin tässä, mitä alkaisin neuloa, mutta eiköhän täältäkin lähde jokunen pikkunuttu Etiopiaan! Kiitti vinkistä, Helmis!

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunis malli! :) Minulla kyllä voi olla "liikaa" mustia vaatteita, kun en mustasta pidä, eikä se minulle sovikaan; yksi musta jakkupuku löytyy sitä varten, että jos joskus kanttorin keikkaa heitän hautajaisissa, muuten en mustaa pistä päälleni. ;) Väristä huolimatta tuo huivisi on kuitenkin tosi ihana! :)

Hyvää naistenpäivää! :)

Helmis kirjoitti...

Wau!!
Upea!
Hyvää naistenpäivää sinne "melkeinnnaapuriin"!!

Matleena kirjoitti...

On se kyllä aivan ihana huivi! Mustat huivit ovat minusta nättejä ja haluaisin sellaisen itselleni muuten, mutta kun musta väri tekee minut aivan haamun väriseksi. ;D Siksi ihailenkin vain toisten mustia huiveja! Ja niitähän kuulostaa valmistuvan sielläkin lisää ihailtavaksi! ;D

Joo pitäähän sitä tyttärellä olla jotain naisellistakin, joten tekaisehan vaikka Rinsessa-pipo! Ohje on kiva ja helppo tehdä.

orvvokki kirjoitti...

näytää kyllä ihanalta
olen nyt pakko tauolla on hyväntekeväisyys jutut pällä joita ei voi siirtää joten huivini on edeleen nelos vihjeen kohdalla menossa just tällä hetkellä yritän tehdä pupuja arvonta palkinnoksi taloyhtiölle mutta jatkan sitten taas ajan kanssa muuten käy niin että puran ja puran kun kiiressäteen:)

TanjaS kirjoitti...

sanon minäkin Wau...onpahan hieno "pitsi".Hyvää naistenpäivää:)

Kirsi kirjoitti...

Ihana! Kaunis!

Ninnu kirjoitti...

Kaunis ja herkkä huivi! Varmaan tuntuu mukavalta, kun on saanut noin ison työn valmiiksi? (teit sen nopeasti)

intsu kirjoitti...

Kaunis,kaunis pitsikuviomalli, tuloksena upea huivi!

Liisa kirjoitti...

Kaunis ,kuten kantajansakin :)

Mari kirjoitti...

Kaunis huivi!