keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2009

Monenmoista elukkata tänään...

... Nimittäin pieniä ja isoja. Mutta aloitetaanpas alusta.
No nyt tämänkin saa jo vihdoin paljastaa :)!
Eli pistelin Mustikalle Aakkosvaihdossa tämmöiset kisuaakkoset, jotka kiinnitin minialbumin kanteen: Mustikka kertoi mieliaiheekseen kissat ja lempparivärikseen punaisen. Siitä siis aihe- ja värivalinta. Aakkoskisut ovat CrossStitchersClubin mallistoa.
Pistelyn kylkiäisiksi piti laittaa jokin vastaanottajan nimen alkukirjaimella alkava lisuke sekä viesti itsestä. Laitoin tuon liivikisun kortiksi, kun sopi sekä aiheeseen että albumin väriin. Kylkiäisiksi sitten "mouline-metalliefekti-lankaa Mustikalle". Toinen dokka on vielä mustaa, mutta kahta mustaa en sentään viitsinyt laittaa. Harvat kun tykkäävät mustasta yhtä intohimoisesti kuin minä :D! Eli tässäpä koko lähetys:
Nyt sitten vain odottelen, koska saan oman postini. Pian kai, koskapa viimeinen postituspäivä on tänään! (Jännää...)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä kerran =) Ihana!

Minna kirjoitti...

Vallan valloittavat kisu aakkoset=)

intsu kirjoitti...

Hurmaava kisu-pistely,aivan ihana koko lähetys! Upea tuo Amarylliskin. Vai hirvetkin vähän lenkkeili,joo en haluaisi niitten kanssa yhdes lenkille! Täällä oli kirjastossa tai siinä vieressä täytettyjen eläinten näyttely ja oli täytetty venäläinen karhukin oikeassa koossaan,niin sellainen jos tulisi vastaan,niin ajattelin ettei mun hermo kestäis olla ilmeettömänä paikallani!! Se oli niin suuri,350kg painanut ja voi sen tassujakin kynsineen kuinka oli valtava. Oli siellä pienempi mustakarhukin ja monia muitakin täytettyjä eläimiä.

Anonyymi kirjoitti...

En ole käynyt täällä joulun jälkeen, nyt ajattelin lukea kuulumisiasi, mutta tausta täynnä kuolleiden lasten kuvia KAUHEAA lÄHDEN POIS, ENKÄ TULE ENÄÄ KOSKAAN TÄNNE

Ninnu kirjoitti...

Aakkospistelystä tuli viehettävä. Tosi kiva!
Menen tänään kinnasneulatekniikkakurssille... saa nähdä opinko mitään :-).

Kirsi kirjoitti...

Ihana!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Voi sinua, Anonyymi raukka, kun et uskalla omalla nimelläsi kommentoida! Kuule, olisit katsonut tarkkaan. Tuo vauva ei ole kuollut, vaan NUKKUU! (Minkähän takia olisi kuvattu kuollutta vauvaa, sanopas se?) Kuten arvata saattaa, valokuvaa ei ole otettu oikeasta enkelistä, vaan vauva on puettu pikkuenkelimäiseksi. Etkös ole koskaan muuten kuullut, että herttaisesta lapsesta, ja aikuisestakin, sanotaan, että hän on oikea enkeli! Ja jos käyt esim. Mikkelinpäivänä kirkossa, voit huomata, että lapsia mielellään puetaan pikkuenkeleiksi, ja se on vanhempien, mummojen ja kummien mielestä oikein suloista! Ja muuten, kun ihminen kuolee, hän ei suinkaan muutu enkeliksi. Raamatun mukaan enkeli on enkeliksi luotu, ihminen säilyy ihmisenä myös kuoltuaankin - kuten myös kuolleista ylösnoustuaan, muuten. Huomasin, että sinua ahdistaa kovasti jokin, kun tuommoisen kommentin laitoit. Valitettavasti en pääse selvittämään, mikä, koskapa laitoit sen nimettömänä :(. - Vaikka ethän sinä tätä pääse lukemaan, kun et aio enää koskaan palata, että se siitä sitten. Mutta Taivaan Isän siunausta sinulle kuitenkin!

Mari kirjoitti...

Sinulle olisi blogissani jotain... :)

Lennu kirjoitti...

Ihanat kisut teit vaihtoon ja kauniin vaihdon sait itsekin :)