torstaina, maaliskuuta 19, 2009

Eilen ei millään ehtinyt askarrella/tehdä kässyjä, kun piti siivota noita askarteluvarastoja. Katsopas nyt. Kyllä löytyi isännän haalimille kierrätyshyllyille käyttöä:
Ja vanha kanavatyö pääsi vanhoihin kehyksiinsä takaisin:
Tosin työ kutistui pesussa pituussuunnastaan jonkin verran, joten lisäsin pitsit ylä- ja alareunaan peittämään esille tullutta taustakangasta.
Tampereen tuomiokirkolta tuo minustakin näyttää... Ehkäpä käsin kirjoitettu "Haaksluoto"-sana työn takana onkin tekijän nimi? Ainakin se oli kirjoitettu sekä taustavaneriin että sen päälle liimattuun paperiin, lyijykynällä, samannäköisellä käsialalla.

3 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kyllä taas olet saanut aivan mahtavaa postia. Niin on hurmaava tuokin pistely. Näkyi heti löytyneen hyllyille käyttöä. Aah mitä aarteita sulla hyllyssä!

Eija kirjoitti...

Mahtavat hyllyt ja miten ihania purnukoita niillä onkaan! Kevättä ilmassa, kun siivoillaan, järjestellään, luovutaan vanhasta (tai sitä vastaanotetaan:)...

Matleena kirjoitti...

Hyvään käyttöön hyllyt pääsivät! Noin paljon kaikkea tarpeellista pääsi niille säilytykseen.

Se nimi siellä taulun takana voi olla kehystämössä kirjoitettu, siis kehystyksen tilaajan nimi, joka on aika suurella todennäköisyydellä myös taulun tekijäkin. Meilläkin on joitakin vanhoja tauluja, joita kehystettäessä on ollut sellainen merkintätapa.