maanantaina, tammikuuta 05, 2009

Nettiostoksilla vain

Kun ei nyt ole oikein mitään mediaseksikästä julkaistavaa (kun Merlin ei ole paljoa eilisestä edistynyt ja arvauskilpailun voittolähetystäkään en viitsi vielä julkaista, kun se lähti tänään postiin), niin laitetaan nyt pitkästä aikaa kuvia ostoksista. FinnStamperilta (ehdottomia suosikkikauppojani :) ) tuli tänään aika pitkälle perustavaraa sisältävä posti: - Eivätpä kovin mediaseksikkäitä ole teipit, tarratyynyt ja akryylipalikkakaan, mutta lila paperilehtiö, niitit, siivekkäiden kuvat ja etenkin kruunukuvioinen teippi, pyöreässä metallirasiassa oleva skräppikirja ja sivellinkärkiset tussit ovat ainakin minusta kiinnostavampia.
Tusseista olin jo vähän huolissani, että mitenkähän selviävät postissa, kun pakkasta on täälläkin ollut yli 20 astetta, mutta hyvin näyttivät selvinneen. Näitä suosittelenkin (aika kovasta hinnasta huolimatta) muillekin, sillä näistähän tulee mielettömän hieno jälki:
Puuhailen täällä vaihtopaketteja kuntoon ja pistelen Merliniäni, joten kaipa täältä jotain uuttakin on jossain vaiheessa luvassa. Varsinkin, kun lapsoset aloittavat keskiviikkona koulun ja äiti saa "omaa aikaa".
Pakkasiinkin on kuulemma luvassa lauhtumista, eli menee sitten vähemmän aikaa tuohon takan lämmittämiseen. Meillä on lämmitetty tämän talven pakkaset puupannulla, sillä maalämpöpumpun säätöjärjestelmä hajosi joskus syksyllä (?), eikä isäntä ole vielä pistänyt töpinäksi sen korjauttamisen suhteen. Hänelle näemmä sopii tuo "savusukellus" pannuhuoneeseen, mutta minulle ei. Happi loppuu siellä.
Olohuoneen takka on onneksi keskellä taloa ja savupiippu menee yläkerrassa toisen pojan huoneen läpi, eli talo ei ihan jäädy sillä välin, kun isäntä on päivällä hommissa.
Piski oli taas eilen aamusta omilla teillään ja toi lihankimpaleen tuomisinaan. Olikohan mahtanut varastaa naapurin koiralta... Toivottavasti ei. Isäntä kyllä arvelee, että koira löytää syömistä paikallisen metsästysmajan liepeillä olevalta lihanpalottelupaikalta. En tiedä. Nyt piski kumminkin tykkää olla ulkona, kovasta pakkasesta huolimatta, jäistä lihanpalaansa järsimässä.
Ai niin, piti vielä kertomani, mitkä olivat ne aika lähelle osuneet arvaukset, jotka hipoivat Merlinin/velhon tunnistamista. Nehän olivat "taikuri" ja "Harry Potter". Mutta runsaasta vastausmäärästä ja nopeasti karttuneesta arvaussaldosta johtuen päätimme sitten odottaa ihan täysosumaa. Ihmeen pian se löytyikin. Minä kun luulin, ettei kukaan hevillä uskoisi, että pastori velhoa pistelee :) No, tulihan sieltä sentään muutama "enkeli"-arvauskin ;)

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvää loppiaisaattoa sinulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on ihana! Kiitos ns.ostosvinkeistä ja ostopaikkavinkeistä..olen jo muutamiin langennut.

Matleena kirjoitti...

Piti tulla tunnustamaan, että minun "taikurini" ei ollut aivan pelkkä arvaus, koska luulen joskus katselleeni sitä mallia, mitä teet. Jäi mieleeni ehkä siksi, kun katselin sitä erään pikkupojan kanssa.

Tuula kirjoitti...

Odotan, että laitat näytille näillä tusseilla aikaansaamaasi :)
Meillä tuo pannuhuone on myös tuskainen, tosin sen vuoksi, että jos puilla lämmittää, niin täytyy tunnin välein käydä ja jos öljyllä, niin sitä sitten menee ja menee ja menee...

marelo kirjoitti...

moikka mityen saan tonne sivu palkkiin ton sun kuvasi bloggeriin, voisitko auttaa mua. Laita s.postia tai tietoa bloggeriin, kiitos