sunnuntaina, tammikuuta 04, 2009

Arvauskilpailun jännitys tiivistyy... - ja ratkesihan se!

Kiitos runsaista arvauksista eiliseen postaukseen liittyen! Tänään ollaan tässä vaiheessa: Kaksi arvausta on nyt todella lähellä. Ne lähestyvät aihetta vähän eri näkökulmista. Olisin oikeastaan ollut jo valmis hyväksymäänkin niistä jomman kumman, mutta kun vastaus ei ollut ihan oikein, niin isäntä kehotti vielä odottelemaan, että ihan oikea sana löytyisi. Eli luepa eilisen postauksen kommentit ja mieti. Aiheen voi ilmaista kahdella vaihtoehtoisella sanalla, joista toinen on nimi ja toinen - hmm - lajinnimi? Vastaus on ihan kielen päällä jo...

EDIT: Onnea, pikkumyy! Arvauksesi - tai yksi kolmesta :) - oli oikein, eli velhohan se, tai Merlin, tarkalleen ottaen. Koskapa esitit oikean arvauksen ensimmäisenä, saat pikkupalkinnon, kun laitat minulle osoitettasi :)

4 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Hieno tuo Merlinin taustakangas!

Anne S. kirjoitti...

Minä täälä taas, viestisi tuli perille, olet osallistujalistalla kakkosena.Osoitteesi on tallessa :) Ja Merlinin arvaajalle Onnea!

Ritu kirjoitti...

Todella hienosti arvattu, en olisi ikinä osannut arvata oikein :) Onnea arvaajalle ! Näytä kuitenkin työsi etenemistä täällä, se on mielenkiintoinen.

Mari kirjoitti...

No eipä kyllä olisi tullut heti velho mieleen, mutta hyvä että selvisi. Jäämme odottelemaan jatkoa. :)