tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Haaste vielä näin ehtoon ratoksi:

Kävipä tuulis heittämässä haasteen, johon vastailen, minkä tokkuraisilta/tunkkaisilta aivoiltani enää jaksan. Eka säännöt:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up

- Koskapa säännöt olivat englanniksi, ("pyhällä englanninkielellä", sanoi pappi tänään saarnassa :D), ajattelin, että saan itse päättää, millä seuraavista tavoista "random" käännetään:
umpimähkäinen asiaankuulumaton irrallinen huvittava kuka tahansa satunnainen tasapainoton tavallinen tavis asiaton ennustamaton sattumanvarainen
satunnais-
Eli:
1. Olen vasenkätinen, täysin ja absoluuttisesti. Oikealla kädellä en osaa tehdä juuri mitään. Poikkeuksena ja kuriositeettina opettelemani molempiin suuntiin neulominen. Toisaalta neulomiseen tarvitaan aina kahta kättä, eli loppujen lopuksi sekään ei muuta ensinmainittua tosiasiaa...
2. En raaski heittää mitään vaatteita pois. Niinpä kaappi on väärällään 20 vuotta ja kiloa sitten hankittuja vaatteita, koskapa "kangas on niin hyvää". Kun muutimme tähän taloon vuonna 2002, laitoin "tilapäisessä mielenhäiriössä" vanhoja kenkiä ja käsinneulottuja vaatteita kierrätykseen. Olen katunut sitä monta kertaa. (Esim. ne ihanat pitkävartiset inkkarisaappaat, joita käytin parikymppisenä. Varsinahasta olisi saanut askarreltua vielä vaikka mitä!)
3. Eläkkeelläoloni syy on ainakin erikoinen, ja olen sen täällä joskus maininnutkin: Sydämeni eteinen lyö pääsääntöisesti n. 200 kertaa minuutissa. Lääkkeiden avulla kammioon johtuu onneksi alle 100 lyöntiä. Muuten olisin koko ajan taju kankaalla. (Onneksi nyt on muutaman kerran saatu sydänfilmissä kiinni ihan "normaaleitakin" pätkiä. Eletään toivossa, että siihen suuntaan ollaan menossa...)
4. Itken ja nauran paljon ja olen ÄÄRIMMÄISEN kova höpöttäjä. Meidän nuorin poika on näemmä tullut luonteeltaan minuun. (On aika vitsikästä huomata, miltä tuntuu sivusta kuunnella "non-stop"-puhetta. Se on yllättäen paljon raskaampaa kuin itse puhuminen :D )
5. Vielä "fyysillisiä ominaisuuksia" (sanoisi Reinikainen). Minulla on yliliikkuvat nivelet. Niinpä spagaatin tai siltakaadon tekeminen verryttelemättä ei ole tuottanut vaikeuksia, vaikka vanhemmiten olen alkanut tulla varovaisemmaksi ja pelätä lihasrevähtymiä. Tuo yliliikkuvuus vaikutti myös sen, että pääsin koulussa jossain määrin laistamaan telinevoimistelusta, jota inhosin/pelkäsin. (Sain oikein terkkarilta todistuksen, että niveleni ovat vaarassa mennä sijoiltaan. Vitsikästä muuten: samainen em. puhelias poikani on perinyt myös nämä fakiirinivelet. Muut lapset ovat tulleet isäänsä...)
6. Jos haluan nukkua yöni rauhassa, minun ei pidä syödä klo 18 jälkeen tai muutenkaan mennä täydellä vatsalla nukkumaan. Nälkäisenä uni tulee parhaiten. - Ja nyt nukkumaan! (Ei jaksa jatkaa haastetta.)

Ai niin, ja mitenkään edelliseen liittymättä, tämmöiseen ollaan menossa:

Annen vaihdot ovat tosi kivoja :) - Ja pitkästä aikaa tähänkin: . Tuntuu siltä, että joulutohinoiden jälkeen ATC-korttien tekeminen voisi olla taas ihan mukavaa!

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Hah, tulin just panemaan sinulle viestiä haasteesta, jonka olet saanut jostain muualtakin.;D No, en ala enää muuttamaankaan sitä, eiköhän nämä samat vastaukset sinulta riitä.