keskiviikkona, tammikuuta 07, 2009

Pyykkinarupistely!

Sydämeni hypähteli äsken muutaman voltin, kun hain postilaatikosta postimme, ja sieltä löytyi tämmöinen ihana kuorensisältö,pirjon lähettämänä:
Ensin en hoksannut korttia, kun langat (upeat sävyt, joista ei valitettavasti saa näillä valoilla kunnon kuvaa) oli ovelasti pakattu sen väliin. Ajattelin, että eihän täällä ole viestiäkään. Mietin kuumeisesti, että olenko nyt unohtanut jonkun vaihdon tai muuten sählännyt...

Mutta ei: viesti löytyi, ja sain nämä kuulemma "muuten vaan" (ja syntymäpäiväonnitteluiden kera :) )! Voi kiitos, Pike! I owe you one, vai kuinka se sanotaan...

Lähetin maanantaina pikkumyylle vaatimattoman arvontavoiton, joten pistetään kuva siitäkin:
Murretut värit, tee, Muumit, enkelit ja napit ovat Pikkumyyn mieleen, joten niitä koitin miettiä. Toivottavasti näistä on jotain iloa.

Tänään on ollut taas Pinsiössä upea aurinkoinen pakkaspäivä - eli puita takan pesään vaan ahkerasti!

Näytänkin olevan tosi säälittävä olento, kun taannoin ostin itselleni kasan joululahjoja, ja nyt laitoin kaksi lehtitilausta, itselleni syntymäpäivälahjoiksi... No, olisinhan voinut pyytää isäntää tekemään tilauksen, mutta eihän se olisi mitään muuttanut, kun maksamme laskut yhteiseltä tililtä joka tapauksessa. Joten paras varmistaa itse, että saa semmoiset lehdet, mistä tykkää ja mitä tarvitsee. Ja nepä ovat Cross Stitcher ja Cross Stitch Collection. Niistä on nyt vuosikerrat maksettu, ja nyt sitten vain odotellaan... Ainakin tilaushinta oli huomattavasti irtonumerohintaa edullisempi. (Lehtiapajan kautta tilasin. En tiedä sitten, olisiko tullut suoraan Englannista tilattuna vielä edullisemmaksi...)

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Saitpa kyllä hienon lahjan! :)

Pike kirjoitti...

Olepa hyvä! Etkä ole velkaa mitään :) - on vaan kiva lähetellä joskus jotain, kun tietää että tuostapa tuo varmaan tykkää!!!

pikkumyy kirjoitti...

Kiitos, paketti oli ihana!