maanantaina, joulukuuta 01, 2008

Joulukalenterit :)

EDIT iltapäivällä: Pikkuneidin lastensay, jolle hän lähetteli kirjeitä, oli Kaisula. Kun näemmä heidän kameransa oli mennyt rikki, eikä vastaanottaja näinollen saanut otettua kuvaa lähetyksestä, laitan sen tänne omaan blogiini. Eli tämmöinen meni viimeisenä postina Mirtulta Kaisulalle:
Huom. pikkuneitimme väsäämä kortti:

***

Käärin lapsien viimeiset kalenteriluukut kiinni perjantaina. Eilen annoin laatikot lapsille ja yllätyksenä vielä suklaajoulukalenterit - kun Tiimarin täti sai minut ylipuhuttua semmoiset ostamaan.

Makuuhuoneessamme on salaisuuksien nurkka, jossa äidin ikiomat joulukalenterit ovat luurailleet syyskauden:

Takana piileskelee blogin oma joulukalenteri, ja etummaisena nooralta vaihdossa saatu kokonainen joulukalenteri. Kyllä nyt jännitystä riittää!

Tänä aamuna saikin avata ensimmäiset luukut:Ruskeaan paperiin käärityn luukun on tehnyt marelo. Hän oli laittanut vinkin luukun päälle, joten uskalsin jo arvaillakin, mitä sieltä löytyy:
Kaunis kiitos Marelolle suloisesta ja iloisesta pannulapusta!
Nooralta tulleesta herttaisesti koristellusta askista tupsahti:
Pikkuenkelin siipien suojassa oli mukava kokoelma kauniita nappeja! Kiitos, Noora, näist' mie tykkään!
- Tämä onkin älyttömän hauskaa ja jännittävää. Melkein huomisen näyttelynpystytysstressi ehti unohtua...

Tänään laitoin matkaan DECOMATSKUVAIHTO5:n jouluisen postin ja joulukoristeaiheisen jouluvaihdon. Samalla ilmoittauduin jo aakkosvaihtoon, koskapa pistelyaikaa on ensi maaliskuulle asti (ja ilmeisesti/toivottavasti on olemassa näyttelyn/joulunjälkeistäkin elämää?)
Nyt odottelen kärsimättömästi, koska saan oman jouluaiheisen -lähetykseni. Tänään oli viimeinen postituspäivä, joten ei kai se kauaa voi kestää...
Oman kylän jouluaattohartauskin näyttää taas tänä vuonna toteutuvan, tai kai sen on vähän pakko, kun sitä oli jo kylällä markkinoitu :) No, ei se mitään. Eiköhän se suju jo "perinteisin menoin". Ja joka tapauksessa suunnittelimme jo perheen kesken, että menisimme omalla perheellä toteuttamaan jonkinlaisen hartaushetken, koskapa naapurissa on kirkko ja meillä sinne avain. Niin, että sehän on pelkästään mukavaa, jos saamme sinne naapureita seuraksemme!

3 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Vitsit, nyt se kalenterin aukominen sitten alkoi :)

Kiva oli luukkusi minulle. Siellä oli tuo yksi koottava juttu. Pakko tunnustaa, että en tiedä mikä se on. Joten kerro toki.

Pari ekaa luukkuani sinulle on muuten sitten ihan omista varastoistani, ja eivät ehkä hurjan upeita, mutta eiköhän tarpeellisia askartelijalle kuitenkin.

Timantti kirjoitti...

Decomatskuvaihto perillä, kiitos mieluisia ovat. Tämä on kolmas kommentointiyritys, jos nyt ei mene läpi, olkoot ! Kerran kone käski sulkea itsensä ja toisella kertaa junnas vain paikoillaan, todeten, että valmis, mutta sivulla on virhe .

Timantti kirjoitti...

No nyt hokasin, tämä kun kysyy haluatko tuoda esiin suojaamattomat kohteet, niin mun pitää painaa ei-kohtaa, sitte kommentointi onnistuu.