tiistaina, joulukuuta 02, 2008

Ripustuspäivä

Tänään isäntä otti oikein vapaapäivän näyttelynpystytystä varten. Heti, kun saimme lapset bussiin ja takseihin eli koulumatkalle, lähdimme auto piukkaan pakattuna Taidetaloa kohti.

Pystytyksessä vierähti 4,5 h ja olisi mennyt kauemminkin, mutta piti tulla vastaanottamaan lapsia koulusta. Huomenna täytyy vielä mennä viimeistelemään ja viemään teosluettelo.

Tämän päivän joulukalenteriluukut ehdinkin avata vasta iltapäivällä. Tämän päivän luukut nooralta ja sofiannalta: sofiannan luukusta putkahti sydämellisiä koristeita:Ja nooran antamasta luukusta kaksi pastellisävyistä neliökorttipohjaa ja -kuorta:

Lämpimät kiitokset molemmille!

Timantin kanssa olimmekin ajoittaneet DECOMATSKUVAIHTO5:n lähetyksen hienosti samaan tahtiin, eli jouluista piti tämän lähetyksen olla ja minä sain häneltä nämä:

(Ylhäällä vasemmalla itse tehty kaunis kortti. Klikkaamalla kuvaa saat sen näkyviin.)
Minä puolestani lähetin Timantille nämä:
Hauskaa, että ei sattunut lainkaan päällekkäisyyksiä lähetyksissämme :) Kiitos Timantti, ensi viikolla taas postitellaan!
Edelleen täällä odottelen :n lähetystä...

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ihania juttuja olette lähetelleet puolis jos toisinkin. Eikö ole vielä ristipistovaihdon lähetystä tullut? eilenhän taisi olla viimeinen lähetyspäivä. Toivottavasti saat pian vaihdon ettei käy kuin mulle yhdessä vaihtokuorivaihdossa, etten saanut pariltani ollenkaan kuorta. harmittaa vietävästi. 15.11 oli viimeinen lähetyspäivä, eikä lähetystä ole näkynyt ei kuulunut.

Mireli kirjoitti...

Todella ikävää, jos et saa vaihtopakettia, mutta jospa se tulisi huomenna (jos paketti laitettu myöhään eilen postiin, niin huomennahan sen pitäsi olla perillä). Haaste sinulle blogissani :)

marelo kirjoitti...

olen laitellut kyssäreitä vähän joka suuntaan tuon ristipiston tiimoilta, mutta kaikki ei ole vastannut ja en löytänyt sitä lappua jossa luki kuka on kenenkin pari, mutta toivotaan, että pakettisi tulee perille.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Elän toivossa, että ristipistovaihtoni on se, jonka on ilmoitettu myöhästyvän pari päivää :)

Mia kirjoitti...

Heippa,

enpä tiedä oletko se sinä, sillä nimen ja nimimerkin yhtäläisyyttä en tunne. Mutta jos nyt olet, niin tulossa on - huomenna lähtee postiin. Anteeksi tämä parin päivän viive. Päänsärystä olen kärsinyt muutaman viikon tässä ja se on vienyt pistoilta aikaa. Mutta "better late than never" - toivottavssti :D

Ihania joulunaluspäiviä sinulle!

Mia

Timantti kirjoitti...

Huomaa, etten ole ollut vaihdoissa mukana pitkään aikaan, kun olen jo koonnut ensi viikonkin kuoren :) No joo, on mussa hätähousun vikaakin. Mukavaa tämä vaihtohomma, kiva odotella postipoikaa ♥