tiistaina, marraskuuta 18, 2008

"Sinulle on postia"

... luki herttaisessa taginmuotoisessa kortissa. Sayhan se siinä! Salainen AskarteluYstäväni lähetti minulle todella ihanan paketin. Aina, kun näitä kirjoittaa, sanat tuntuvat ihan tyhjiltä ja moneen kertaan sanotuilta, "ihana", "kaunis"... Niiden sisältö on kuitenkin ihan totta.

Ystäväni osaa pakata todella kauniisti. Katso, miten nätisti olivat nuo oikeanpuoleiset materiaalit sidottu nippuun:
Ja miten suloinen Tilda-tyttö kuoressa kurkistelee! Pikkutavarat ovat ihanissa pusseissa ja kaikki leimakuvat (kuoressa ja kortissa) ovat niin kauniisti väritettyjä, *huokailua*.

Sayni on todellakin perehtynyt perusteellisesti mieltymyksiini, sillä nyt sain paljon ihanaa "aasialaista". Papereita ohuena ja paksuna versiona ja ihania "kolikkokilluttimia:
Mihinköhän tuota ohutta paperia malttaisi käyttää... Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi tehnyt decoupage-tekniikalla jotain. Nyt täytyisi varmaan tarttua toimeen. Ensin pitää kyllä verestää taitoja jollain joutilaammalla paperitavaralla. Ovat nuo arkit sen verran upeita!

Noita japanilaistyylisiä kartonkiarkkeja olen joskus itsekin ostanut, mutta melkein kaikki on käytetty. Juuri viikonloppuna mietin, mistähän niitä olen mahtanut ostaa ja onkohan niitä vielä. Ne tulivat siis tositarpeeseen! Killuttimia ostin itsekin taannoin muutaman, ja lisä on oikein paikallaan. Haaveena on ehtiä tehdä jossain vaiheessa japanilaisaiheisia ristipistotöitä, joihin nuo olisivat piste i:n päälle. Loistavaa oli myös, että pussissa oli muutama "englanninnettu" lause. Olen nimittäin haikaillut käyttää japanin tai kiinan kauniita kirjainmerkkejä maalauksissa tai ristipistoissa, mutta eihän niitä uskalla mistä vain kopioida, kun ei yhtään tiedä, mitä ne tarkoittavat suomeksi!

Terveisiä vain entinen kämppikseni PP, joka vasta Aasia-fani oletkin! Jos satut lukemaan tätä blogipäivitystä: käy varmaan kateeksi nämä ;)

Kunhan tästä ehtisin, niin tarkoitus olisi koristella se Sayn ensimmäisessä lähetyksessä tullut kansio japanilaistyylisesti. Silloin varmasti osa tänään saaduista materiaaleista löytää paikkansa. Olen muuten suunnitellut "sisustavani" ko. albumin valokuvilla, jotka olen ottanut maailmalle lähteneistä ATC-korteistani. Niistä kun on kanssa (ainakin onnistuneimmista) kiva säilyttää muisto itsellä. Lisäksi ne ovat käyttökelpoisia idealähteitä silloin, kun tekisi mieli maalata, muttei keksi, mitä. (Toisten tekemiä kortteja en halua malleina käyttää, vaikka sitä joskus joku ehdottikin. Minusta se maistuu varkaudelta, vaikkei kai tekijänoikeuslain mukaan sitä olekaan.)

Mutta nyt eksyin harhapoluille. Paketissahan oli vielä muutakin:
Ihastuttavia värejä! Kauniita pieniä kukkia ja upeita isoja. Pilkku- ja pallonauhoja vaikka minkälaisia, suloisia nappeja ja ihastuttava arkki rub-on-kuvia turkooseista kukista!

Say tuntee näemmä varastoni tilan suorastaan pelottavan hyvin. Mainitsinhan jo nuo japanilaistyyliset paperit, ja noiden nauhojen kanssa on sama tilanne, eli olin juuri tilaamaisillani noita pallollisia, kun entiset ovat huvenneet!

Tosi paljon pidän myös siitä, että saan juuri noita kangaskukkia, nappeja, nauhoja ja killuttimia, joita voi käyttää sekä askarteluun että käsitöihin. Hienoa!
Ja tuo kortti sitten, josta tämän postauksen otsikkokin tuli:
Tosi söötti, taidokkaasti tehty ja justiin tyylinmukainen, vai mitä! (Takapuolella on vielä suloinen, kikattava Tilda-typy :) )
Tämän kaiken jälkeen onkin varmasti tullut selväksi, että pidän todella paljon kaikesta saamastani ja olen tavattoman imarreltu siitä, että olet, Salainen Ystäväni, nähnyt näin paljon vaivaa minun vuokseni. Kiitos! *niis* (- ja tämä ei johtunut nuhasta, tämä niiskautus...)

Nyt olisi suuri houkutus tehdä jotain kaunista noista jutuista, mutta täytyy varmaan jaksaa odottaa vielä pari viikkoa. Näyttelyn avajaisten jälkeen sitten...
*********************

Palataan sitten vielä hetkeksi eiliseen. Liisa sai jo minulta viimeisen decomtskulähetyksen, joten laitan siitä kuvat tähänkin. Kortti (Liisahan on jo innokas pistelijä):

Koristellut vihkonkannet (Liisa toivoi itse koristeltuja), takakansi:
- ja etukansi:
Vihkon puolesta vähän jännitin, että mitenkähän sen mahtaa postissa käydä, mutta Liisan blogin kuvasta päätellen se taisi säilyä "hengissä".
Ja sitten muu lähettämäni "höyste":

2 kommenttia:

SAY7 kirjoitti...

Voi miten kiva kuulla, että pidit lähetyksestä! Kirsikankukat olisivat niin hyvin sopineet tähän pakettiin, mutta en mistään sellaisia löytänyt. Niitä papereita saa muuten Ilonadecosta ja nehän ovat isoja arkkeja. Tuolla Paperikeijussa on välillä ollut kivoja aasialaishenkisiä juttuja :) Nähdään taas!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Saylle: Johan olisin kummajainen ollut, jos en olisi pitänyt :) - Kiitos vinkistä. Täytyypä tuokin puoti lisätä "kauppalistalle" tuonne sivupalkkiin!