tiistaina, lokakuuta 21, 2008

Vaihtoja ja pistoja

Tänään posti toi Liisalta ihanan DECOMATSKUVAIHTO 4:n eka lähetyksen eli paperit:

Iso kiitos ja virtuaalihalaus Liisalle! Paperit ovat kauniita ja kyllä, tosiaan minulle ajateltuja :) Myös atc-kokoinen 3D-kortti on todella tyylikäs.
Itse lähettämääni nippua en viitsikään vielä julkaista, kun en tiedä, onko lähetys saavuttanut Liisan. Molemmat kun asumme "korvessa", ja korpipostit ovat kovilla ainakin meillä päin. Sataa nimittäin varsin runsaasti ja liejuinen tie on muuttunut autojen alla luistinradaksi, ilman jäätä tosin. EDIT: Liisa kävi huikkaamassa, että paperit olivat tulleet perille, eli tässä ne, jotka hänelle lähetin: Peikkotytön tuli puolestaan Jaanalta (jolla on muuten uudenuutukainen blogi, joten tervemenoa katsomaan!) Jaanan "omatekemät" osat, herkkä kortti ja kaunis aski:
Paperit, tarrat ja kiiltokuvat:

Kuvat ja yllätykset:
Oikein iso kiitos myös Jaanalle, joka oli laittanut runsaan ja herttaisen lähetyksen! Oma lähetykseni saavuttaakin Jaanan aikaisintaan huomenna. Toivottavasti se ei ole liian "syksyvärinen" (lue: ruskea ja tylsä).

Ja vielä lisää postia. Salidan kiertävä askartelumateriaalikuori poikkesi myös tänään meille. Otin tällaisia:
Ja laitoin tällaisia:
Yleensä en ikinä anna itse vaihdoissa saamiani juttuja eteenpäin, vaan pyrin käyttämään kaiken itse. Nyt kumminkin laitoin yhden Sayni antamista 3D-arkeista kiertoon, kun kuvat ovat kihla-/hääaiheisia, eikä meille ole käsittääkseni luvassa kumpiakaan lähiaikoina. Saapa nähdä, tuleeko kumminkin, heti, kun lähetän matskut pois... Ja joka tapauksessa: minullehän jää vielä runsaasti 3D-muistoja Saystani :)
Eilen vilautin pisteltyä ammua. Sen ympärille muodostui esine, eli patalappu:Ja nämä menivät Neilille vaate-aiheiseen ristipistovaihtoon:
Ja lähikuva pistelystä, jonka istutin pienen albumin kanteen:Olikin jotenkin hankalaa keksiä, mihin laittaisi jotain mielekästä vaate-aiheista. Päädyin sitten pieneen valokuva-albumiin ja näihin ihmishahmoihin, joiden olemusta tuo pukeutuminen aika lailla määrittää (ja ötökälläkin on punainen takki). Voihan tuohon albumiin tallettaa vaikka muutaman matkakuvan.
Lisukkeeksi laittamani JanLynnin Jumping Jack -pistelypakkaus liittyy jollain tavalla - hatarasti - vaateaiheeseen siten, että onhan sätkynukella vaatteet päällä. Tervehdyskortin lapsilla taas ei :)

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ensiksi huh huh,mikä postipäivä sulla on ollut,aivan mieletön. Sitten kiitän todella ihanasta decomatskulähetyksestä, olitpa sinäkin ajatellut juuri minua:) laitan kuvia kohta puoliin blogiini ja kiva kun pidit mun paperilähetyksestä. Ensi viikolla sitten uusin postein.

marjut kirjoitti...

Kiitos kun tulette tekemään aukeaman.
Ai olen epähuomiopssa laittanut blogin osoitteen korjaanpa sen heti.

Neili kirjoitti...

Kiitos kivasta paketista.
Pistelypakkaus kilisee niin kivasti, että se on ihan pakko tehdä ennen joulua!

Helmis kirjoitti...

Pannulappu on tosi hieno, tyylikäs!!

Mari kirjoitti...

Kurkkaapas blogiini... ;) Siellä on sinulle jotain.