maanantaina, lokakuuta 20, 2008

Riemunkirjavaa

sai vasta tänään minun vastaukseni haasteeseen (ja haastemallihan löytyy em. linkistä):
Kiitos asettelumallista!
Taidan olla konservatiivi (!?), kun vierastan tuommoisia kovin pitkänomaisia kortteja (niinkuin ympyräpohjiakin). Tykkään näistä tavanomaisista suorakaiteista ja neliöistä. Niinpä pidin taas jääräpäisesti pääni ja tein vähän mallista poikkeavan kortin. Kulmakiehkurat jätin pois, kun kiehkuroita on jo paperissakin. Kukat siirsin nauhan päältä piirun vasemmalle, jotta nauha näkyisi.
Väriä on, mutta nyt saakin olla, kun oli tarvis tuoda kortilla "iloa syksyyn". (On siis vaihtoon menossa.) Joskus on sitäpaitsi hauska heittäytyä ihan hulvattomaksi ja änkeä kortti tavaraa täyteen. Yleensä kun mieluummin teen yksinkertaisia juttuja. (Mitäpä me yksinkertaiset muuta.)

7 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Ihanan värikäs kortti, tästä tulee hyvälle tuulelle:minä ainaskin :)

Sanna kirjoitti...

Ihana pirteä kortti = )

annifanni kirjoitti...

Tämä pursuaa iloa-sitä nyt tarvitaankin syksyn piristeeksi.On myös onni , että voi poiketa "kaavoista" ja antaa luovuuden kukkia.
Kiitos myös postimerkki vaihdon kortista jonka sain jo viime viikolla.
Luovuutta edelleen toivotellen.

minde kirjoitti...

Oikein hyvät värit! Leiman värityksessä oot totisesti onnistunu, ekaa kertaa missään toi näyttää hyvältä! Samaa nauhaa mallailin minäkin korttiin, mutta en laittanu.

Jaana kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit Iloa syksyyn -vaihdon lähetyksestäni. Oma blogini on tosiaan niin tuore tapaus, ettei se ollut vielä toiminnassa ilmoittautumisen yhteydessä. Olen itse loppuviikon lomailemassa, joten pakettisi odottaa minua postiluukussa, jännitävä kotiinpaluu siis tiedossa. ;)

Maria H. kirjoitti...

Nätti leimakuva ja ihanan pirteät värit!!

TARJA kirjoitti...

Kaunis ja värikäs kortti. Luo lämpöä näin harmaaseen ja kylmään syksyyn.