keskiviikkona, lokakuuta 08, 2008

Pikkuisen pistelyä yms.

Tänään aamupäivällä käytiin tutkailemassa pikkuneidin hampaista napatut röntgenkuvat. Näemmä joudutaan hammasrautoihin turvautumaan, mutta ei ihan vielä. Puolen vuoden päästä tsekataan tilanne kuulemma uudestaan.

Meitä molempia jännittäneen reissun päätteeksi kävimme terveyskeskuksen kahviossa mehulla/teellä ja suunnistimme Seppälään ja Tiimariin.
Pikkuneidille löytyi kahdet mustat pitkäthousut. Tiimarista sitten löytyi jo äidillekin jotakin... Ja pikkuneiti sai myös omansa. Tätä käsiväskyä hän rupesikin heti rustaamaan:
Tulee niin hieno, että ihan kateeksi käy.
Ninnin Hello Kitty -deco poikkesi meillä ja jatkoi tänään matkaansa eteenpäin. Teimme tytön kanssa yhteistuumin siihen aukeamamme:
Hello Kitty -askartelumateriaaleja ei näemmä löydykään juuri mistään, vaikka muita tuotteita on runsaasti. Jouduimme siis käyttämään vähän luovuutta - ja printteriä ynnä mainoskuvastoa :)
Pistelin pitkästä aikaa pikkaisen Pistelijän kirjaa. Etukannen sisäpuolelle tuli ompelukone:

Ja ulkokansi on nyt kokonaan valmis:
Monogrammi "OV" ja selkämys ovat nyt viimeiset tulokkaat siihen. Selkämyksen kirjaimet pistelin yhden langan yli:
Pistelymallia näihin kirjaimiin minulla ei ollut, mutta tihrustin Violariumin valokuvasta suuntaviivoja, ja kyllähän niistä jonkinlaiset tuli.
Monogrammi onkin sitten ihan tavallinen, nimikirjaimistani muodostuva ja 2 langan yli pistelty:
Kun en jaksanut muistaa, olenko esitellyt tämmöistä tekemääni kassia, niin esittelenpä nyt:
Printtasin molempiin kassin sivuihin klassisen kirkkotaiteen kuvat. Ylemmän kuvan reunustin kudotulla nauhalla ja kirjailin varjostuksia, sädekehän sekä paimensauvan vapaalla konekirjonnalla.
Alimman kuvan reunustin pellavanvärisellä pitsillä (meinasin kirjoittaa "vitsillä"!), ja kirjoin kuvaan helmiä.
Tämmöisiä olisi kiva tehdä lisääkin. Muttei näemmä nyt: printteri kenkkuilee.

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ai kassistako nuo kuvat on! Raskitko käyttääkin sitä kassia? Minä varmaan panisin seinälle ja ihailisin sinne. Kankaalle printtaaminen on minulle aivan uusi asia.

Pistelijän kirjasta näyttää tulevan hieno! No sepä ei tietenkään ole yllätys, kun sinä olet sitä tekemässä.

Intsu kirjoitti...

Kyllä niin ,niin hieno kassi ja ei taatusti tule vastaan toista samanlaista! Ja tuo pistelijän kirja aah,voih,mikä ihanuus! Mä niin tykkään lukea myös tuosta sinun puuhastelevasta pikkutytöstäsikin:)

Ninnu kirjoitti...

Aivan upea tuo pistelijän kirja! *kuolaa* Tosi nätti.

Lähetän lähipäivinä sinun kalenteriluukun (13).

Ritu kirjoitti...

Siis tuo kassi !!! Ihan huippu ! Printataanko kuva johonkin erikoispaperille ja silitetään kankaalle ? Tuo on kyllä juhlakassi tai paremminkin kassitaulu seinälle :)

maahiska kirjoitti...

Voi-ettäkö-vähän-hianot kassit! Meilläkin oli joskus sellainen tulostin joka ymmärsi tällaisten päälle vaan ei enää. Pitänee turvautua kopiopalveluun, kunhan oikein innostun. Se hetki ei ole kaukana arvaamma :-D ...
Valoista syksyä sinulle!