tiistaina, lokakuuta 07, 2008

Keijuja ja muuta kaunista

Tänään olikin ihanan aurinkoinen päivä - tuulinen tosin. Aurinko paistoi henkiselläkin puolella, sillä on taas mitä mainioin postipäivä, josta kiitoksia seuraavassa.
Sarah Kay -aiheinen Erilainen Vaihto tuli Liisalta. Tuli kivan "tyttömäinen olo" sekä näitä katsellessa, että omaa vaihtoa tehdessä. Nämähän olivat niin kovasti "in" myös silloin kauan sitten (!), kun olin teinityttö. Ensin esittelyssä Liisan tekemät söpöt ja herttaiset ATC:t:
Nätti kortti (taiteilijan urasta siinäkin näemmä haaveillaan :) ) ja huolella askarreltu aski (taattua Liisa-laatua):
Ja vielä tosi iso kasa leimakuvia (joista pikkuneiti vaati veronsa) ja muuta söpöä. Ja ihana pikkuinen keiju-ristipistokittikin:
Tuommoisella tyylillä en ole ennen ristipistoa tehnytkään, että ensin kuva silitetään kankaalle ja sitten pistellään. Vaikuttaa kivalta ja keiju on tosi kaunis. Kiitos, Liisa, kovasti ihanasta vaihdosta! (Jonka ressu jouduit siellä flunssan kourissa laittamaan kokoon, mitä ei kylläkään ollenkaan tuloksesta huomaa :) )
Minun tekemäni vaihto menikin sitten Annifannille. Kortit ja aski:

yllä "Ruusutarha" ja "Rantaretki",
ja tässä "Linnunlaulu" ja "Opintie" (tai jotain sinnepäin olivat muistaakseni nimet näillä korteilla.)
Ja kylkiäistilpehöörit Annifannille:
- Pohdin, laittaisinko paljon Sarah Kay -tarroja, vai vain vähän niitä, ja muuta enemmän. Päädyin sitten jälkimmäiseen ratkaisuun.

Ja sitten decomatskuvaihto (josta alkaa kohta uusi kierros. Linkistä avautuupi se sivu). Minulla onkin ollut vallan mahtava decomatskun vaihtopari tuossa Ninassa. Kaikki lähetykset ovat olleet ihania ja tulleet aina hyvissä ajoin. Tänään tuli viimeinen lähetys, jonka teemana oli albumi tai vihko ja jotain extraa päälle. Nina oli laittanut todella ajatuksella laaditun paketin. Paljon keijuja:
Tuollaista Match It -kuvaa en ole ennen kokeillutkaan. Vaikuttaa haastavalta sovittelutehtävältä. Ja huomaathan valokuvan keskellä tuon pyykkinaruaiheisen pakkauksen!
Ja lisää kaunista:
Huomaathan kuvasta tuon ihanan japanilaisaiheisen tarra-arkin ja pussin pikkuruisia siipiä! Valtavan iso kiitos Ninalle näistä kivoista viidestä viikosta!

Itse puolestani kokosin Ninalle seuraavanlaisen lähetyksen:
Täytyypä kiittää Annifannia ja Ninaa myös siitä, että molemmat tulivat heti lähetyksen saatuaan niistä kiittämään. Todella huomaavaista ja ilahduttavaa on myös se!

Tuolla say6:n puolellahan on ollut vähän "käytöskoulutusta", kun kaikki eivät "ehdi" (?) käydä kommentoimassa ja kiittämässä lähetyksistään. Jotkut eivät kuulemma lähetä sovittuja posteja ollenkaan, ja pari onkin kuulemma ringistä tipautettu ulos sääntörikkomusten vuoksi. Niin tylsää on tuommoinen, että hommat eivät suju. Vaan meitä tuntuu olevan niin monenlaisia, ja ehkäpä sitten kasvaminen on toisilla enemmän kesken kuin toisilla...

Pikkuneiti kiikutti eilen kotiin suloisen kouluaskartelunsa, joka täytyy kanssa esitellä:
Oikein nätti pannunalunen äidin mielestä.
Ja sittenhän sai neitokaisemme tuon arvontapalkinnon, joka tuli lastensay-blogin sponsorilta Mihannasta:
Tosi hauska ja monipuolinen lähetys, josta pikkuneiti ilahtui kovasti. Kaunis kiitos!

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kiva kun lähetykseni oli mieleinen. ja kiitos sinulle kiitoksista.

Minusta on myös asiallista että käydään kiittämässä saamistaan lähetyksistä, näin lähettäjä tietää että kirje on mennyt perille, vastuuta sais enemmän olla näissä salaisissa vaihdoissa, jos kerta lähtee mukaan. Miksi ilmoitttautuu mukaan, jos ei hoida tehtäviään kunnialla, minusta ainakin on toisen ilahduttaminen kunnia-asia ja mieluisa tehtävä.

Mireli kirjoitti...

Sinä se olet monessa mukana :) Kauniita paketteja puolin ja tosin.

Kiitos onnittelusta.

Nina kirjoitti...

meillä oli kyllä onnistunut decomatskuvaihto, kiitos sinulle siitä. pahoittelen kun en tuota viimeistä lähetystä ehtinyt kuvaamaan ja postaamaan, onneksi olet sen kuitenkin blogiisi laittanut. Aurinkoisia ja pirteitä syyspäiviä! =0)