maanantaina, lokakuuta 20, 2008

IHAN valmiina

Laitetaanpas nyt Pistelijän kirjan kuvat "edestä, takaa, sivulta, istuu, makaa" -tyyliin, koskapa uurastus vihdoin tuli päätökseen. Liisa tuolla taannoin kyseli, onko kirjalla joku käyttötarkoituskin, joten laitan samalla noita "täytteitä" kuvaan, että näet, että on sillä. Etukansi:Aakkossivu, josta löytyy kätevästi käden ulottuvilta yhden tyypin aakkoset, milloin kirjaimia pistelyyn tarvitaan:
Saksitasku kirjontasaksille:
Nappi, johon saa kulloinkin meneillään olevan langan ikäänkuin muistiin roikkumaan (Huom! Napissa on sievä saksien kuva):
Vasemmalle sivulle silmäneulat, oikealle nuppineuloja:
Viimeinen aukeama ihan muuten vaan aiheeseen liittyviä kuvia:
Ja takasivun monogrammi nimikirjaimistani (OV):
Siinäpä se. Onhan se siis käyttöesinekin, joskin muitakin konsteja, varmasti kätevämpiäkin, noille säilyttämisille on. Vaan olipa hauska pistellä ja hauska nyt valmiina sormeilla.

Pistelinpä viikonloppuna vielä tämmöisen pikku ammun:
Mutta esineeseen en sitä ole vielä ehtinyt istuttaa.
Liisalle lähti tänään decomatskuvaihdon eka (siis paperi-) lähetys. SAYni viimeinen posti ja blogittomalle Jaanalle lähtevä yrittävät päästä postiin huomenissa, jos hyvin käypi.
Mukavaa, kun uusi SAY-kierroskin alkaa taas kohta! Tämä kierros on ollut eräiltä osin varsin mielenkiintoinen, mutta se siitä. Minulle ylläreitä lähettävä SAY on kumminkin laatinut todella ihania lähetyksiä, joita olen aina odottanut ja joista olen aina isosti iloinnut!

15 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Tuo kirja on aivan syötävän suloinen! Pulloon voisi laittaa ja ihailla. :)

Liisa kirjoitti...

Nyt vasta saan oikean käsityksen pistelijänkirjasta, kun olet kuvannut sen noin tarkkaan. Sehän on siis samalla hyöty kuin koriste-esinekin, kätevää. Minä tosin pitäisin sitä koristeena, on niin kaunis kirja että!!!
Ja ammu on suloinen:)

Minulta lähti myös tänään sulle lähetys, saas nähdä onko se jo huomenna perillä kun täältä korvesta tulee;)

Villiviini kirjoitti...

Tuo kirjahan on oikea perintökalu! Minäkään en arvannut, että se on noin upea. Työ tekijäänsä kiittää!

Mari kirjoitti...

Hei, aivan ihana tuli tuosta Pistelijän kirjasta, ja ihan erilainen taas mitä muista vastaavista, joita olen nähnyt. Siitä tulikin mieleeni, että tiedätkö tämän sivuston: http://stitchersbook.blogspot.com/

Sinne käsittääkseni saapi käydä laittamassa kuvia, jos on tehnyt pistelijän kirjan, eli käyhän sinäkin! :) (sivulla pitäisi olla ohjeet, miten sinne niitä kuvia saa laitettua)

Ammu on myös tosi suloinen! :)

Ritu kirjoitti...

Onpa mukava nähdä noin tarkasti kirjasi. Se on kyllä arvokas taideteos.

Matleena kirjoitti...

No nyt se on sitten valmis! Ja hieno tuli. Jokohan seuraavaksi pistelet puikkokotelon kuvan! ;D

Intsu kirjoitti...

Oi,joi,joi miten upea kirja,olen jo monet kerrat sanonut,että se on hieno. Mä mietin mikä sen niin upeaksi tekee,niin nyt sen keksin. Se on siinä,kun siitä näkee,että se on tehty niin siististi ja rakkaudella!! Lehmän kuva on hauska :)

Ninnu kirjoitti...

Hienosti toteutettu pistelijän kirja. Suloinen lehmu.

Sari kirjoitti...

Tosi ihana tuli tuosta kirjasta!

Emma kirjoitti...

Ooh! Kateellisena kirjaasi katselen. Todella upea.

Mireli kirjoitti...

Ihana nähdä kirjasi valmiina, on todella kaunis! :)

Kirsi kirjoitti...

Ihana! Wau! Ihanan sanaton tuon ihanuuden edessä!

SAY7 kirjoitti...

Enpä ole koskaan tällaista pistelyä kokeillut, mutta sormet alkoivat kummasti syhytä, kun tätä kirjaihanuutta katselin :) Upea työ!

Lennu kirjoitti...

Oi miten ihana kirja!! Onneksi olkoon, teit tosi hienon! Monta kaunista kuvaa ja hyvää ideaa, tuo lankanappi erityisesti on hurjan hyvä idea! Lisäähän kirjan kuvat tosiaan tuonne yhteiseen blogiin, niin kaikki pääsevät ihastelemaan :)

Helmis kirjoitti...

Vau! Kirja on aivan mahdottoman upea!!!
Ihanaa, kun on sekä käyttöesine että kaunistus samalla!!