perjantaina, lokakuuta 17, 2008

Niitä ja näitä

Tämä kirja alkaakin olla tuhdissa kunnossa:

Ihan huvittaa, kun katselee kannet suljettuna. On se paksu kuin Raamattu, vaikka sisäsivuja on vain muutama. No, litistyyhän tuo kirja vähän, kun sivujen alareunat ommellaan yhteen. Nyt kumminkin kaikki sivut ovat pistellyt ja enää sisuspahveja vailla. Viimeiseksi pistelin tämän ristipistoa ompelevan kisun (Cross Stitcherin viime numerosta):
Sopivien sisuspahvien etsiminen jääköön huomiselle.
Viikonlopun urakkaan kuuluu myös SAYni viimeisen paketin haaliminen kokoon ja Peikkotytön kokoon kerääminen myös.
Ja pitäähän sitä aina yksi neulekin tekeillä olla. Kun nyt toistaiseksi ei ole iskenyt kummempaa sukkahimoa enää, päätin aloittaa huivia klubi-langasta:
On vaan vähän ongelmallisempi neulomus, kun siihen täytyisi oikein keskittyä, että menisi pitsimalli oikein...
Päivän korttihaastekin on tullut kurkattua, mutta taitaapa jäädä vielä tänään tekemättä. Äsken kävi vieraitakin, mikä oli kovin piristävää näin syksyn keskellä!

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Nytkö se on jo valmis tuo pistelykirja! Ja hienolta näyttää!

Ritu kirjoitti...

Olen ihaillen ja ihmetellen seurannut kirjasi vaiheita, ja nyt kun se on valmis, lausun vilpittömät onnittelut ! Ehdotan kirjan nimeksi KÄRSIVÄLLISYYDEN YLISTYS. Itse rupesin ompelemaan pientä Tildan kankaalle leimattua kuvaa eikä meinaa näkö riittää, vaikka on extra kirkas lamppu ja kakkulat pitäs olla sopivat:) Mukavaa viikonloppua käsitöiden parissa ! Itse olen lähdössä Joensuuhun kädentaitomessuille, JIPII ! Samalla tavataan pitkästä aikaa yhden kurssikaverin kanssa. Kyllä ihmissuhteet on onnellisen elämän edellytys. Kuten nämäkin blogiystävyydet :)

Liisa kirjoitti...

Tervehdys decomatskuparini :) taidettiin päästä pareiksi tässä vaihdossa, saas nähdä mitä minä sun pään menoksi keksinkään;)

Juu, pistelykirjasi on hieno, minä kyllä pikkuisen ihmettelen, mitä tämä kirja niinkun merkitsee? kun ihan ekaa kertaa törmään tämmöiseen pistelyyn, seurannut olen mielenkiinnolla kirjasi valmistumista, mutta mulle jäi arvoitukseksi, että onko tällä joku merkitys,onko se koriste vai ihan tarpeellinen? *hölmönä kyselee Liisa*

Kädentaitomessuille minäkin huomenna menen, tapaan siellä Pirjon. Aika paljon blogilaisia tuntuu messuille menevän.

Villiviini kirjoitti...

Upea kirja, melkein tuo kannattaisi pistää raameihin. Voi kun tuollaisen saisi vielä aikaiseksi!

Nyt minullakin on haastetta huivissa, jonka aloitin tänään. Tilasin hyvin arvokkaat langat ja työohjeen Wetterhoffilta, kun ajattelin, että niin kallista työtä ainakaan EI VOI jättää kesken tai olla edes aloittamatta.

Muuten, se Johanssonin kirja josta oli puhetta viime viikolla, on ainakin minulle ollut ihan suunnattomasti uusia ajatuksia antava ja avartava. Melkein tekisi mieli ostaa oma kappale, että voisi palata siihen uudestaan ja vaikka tehdä merkintöjä (joita muuten inhoan yli kaiken kirjoissa). On nimittäin asioita tässä lähelläkin, joilla voisi olla yhtymäkohtia. En tiedä, enkä voi puhuakaan sen enempää. Mitä nyt itsekseni mietiskelen.

Ninnu kirjoitti...

Olen sanonut aikaisemminkin, mutta sanon uudelleen: AIVAN IHANA tuo sinun pistelykirjasi.

Suloinen kisupistely ja ihanan pitsimäinen huivin alku.

Intsu kirjoitti...

Ihastuttava on pistelijänkirjasi! Hieno varmaan tulee huivistakin. Sä olet niin monitaituri,monenalan käsityöharrastaja !