perjantaina, syyskuuta 12, 2008

Pikkuneidin vaihtopäivä

Pikkuneiti sai tänään vaihtoja oikein kaksin kappalein!
Otetaan ensin vaikka lastensayn lähetys:

Emmin äiti Hanne ehti jo aiemmin vähän vihjaista, että sieltä päin taitaa viimeinen paketti olla tulossa, mutta pikkuneitihän ei sitä tiennyt, minä vain...
Tosi hienoja ja monipuolisia lähetyksiä on Emmiltä tullut, kiitos vain vielä kerran kaikista niistä! Nyt täytyy erityiskiitos antaa aivan upeista napeista, vaikka paljetit, nauhat, ääriviivatarrat, pikkutarrat, paperit ja kirjetarpeet olivat kaikki tosi mieleisiä. Niin, ja piippurassit, jouluaskartelua varten vaikka jo. Ja tietysti kortti oli ihana (heppoja, kiva!)
Lasten syksynalun piristysvaihto tuli kanssa, Pirpanalta:


Siellä oli kanssa vaikka mitä! Leimakuvia, kiiltokuvia, kuitupaperia, taustapapereita, korttipohjia, tarroja - ja tikkari meni tietysti saman tien kuvasta suuhun... Ja Pirpana oli tehnyt hauskan "mosaiikkikortin" (näyttää olevan taito hyppysissä, huomasin äitinsä blogista...)
Pikkuneiti haluaa muuten aina itse asetella nämä tavarat kuvaan ja näpsii mielellään kuvia kanssa.
Suunnittelimme tässä jo neidin kanssa omaa privaattivaihtoa: tehdään toisillemme kortit ja laitetaan tietyt askartelumateriaalit pussiin ja vaihdetaan. Hauskaa se on näin perhepiirissäkin. "Vähän kuin joululahja", sanoi tyttö.

2 kommenttia:

Hanne ja Emmi kirjoitti...

Hih, Ihana Mirttu. Olkaatten vaan hyvä. Ne napit olikin Emmin tekemiä (siis tiedätte varmaan mitkä niistä), Pitkään mietti, että voikohan sellaisia antaa. Ikävää, kun tuollainen pikkuihminen on jo niin kriittinen omien kättensä töitä kohtaan.

marjut kirjoitti...

Mun blogissani on jotakin sulle